bremzy 0 Napisano February 3, 2008 Share Napisano February 3, 2008 denzzy ga ej dobil Jup Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 3, 2008 Share Napisano February 3, 2008 naroÄu si ga pa na pixmaniji? Dej opiĹĄ mal postopek.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 5, 2008 Avtor Share Napisano February 5, 2008 Denzy? men ej reku da ja...dej dej denzy povej no?? Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Se oproĹĄÄam. Ja tko je tam izbereĹĄ paÄ volan pa ga naroÄiĹĄ zbereĹĄ kero poĹĄto jz sm zbrau 3-4 dni(9⏠poĹĄtnina) lahko pa izbereĹĄ 1-2dni(60⏠poĹĄtnina). DobiĹĄ nakoncu kam jim moreĹĄ dnar nakazat, nalaĹžeĹĄ in ko oni prejmejo denar ti poĹĄljejo Volan na dom:) To je to Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Kko je pa kej z garancijo? KakĹĄni so plani, Äe se ti kej zjebe? KakĹĄne so pa moĹžnosti plaÄila? MorĹĄ nakazat al lahk z mastercardom? Citiraj Link to post
jossty 0 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 zdravo pebi! zanimiva tema, tut js gledam za temi volani, sm mal nadaljeval s povpraševanjem, ravnokar poslal 10 mailov trgovinam...čakam na odg! drugače pa tale BOf ima še garancijo se zgodi! http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=9 ... 82279E7F37 potem je ta nakup najboljši, kajne...celo do 6 let Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 Jaz sem očitno imel, kar srečo, kupil sem ga za 200EUR star pa je bil mesec dni in brez praske, seveda z vsemi papirji in skoraj dveletno garancijo v Sloveniji! Citiraj Link to post
jossty 0 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 js sm pa dal povpraševanje za 10 volanov....pa so mi iz JAEta poslal da bi se lahk dogovoril....sam sm šele zle vidu....jutr je pa praznik.... vidu sm da ste že mislil neki naročat v večjem, naročilu, pa sm dal prej kr povpraševanja v 10 trgovin ka je sploh še kdo za ta naročila? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Js sm lih dans dobil volan. Me Ĺže Äaka doma. Zdj sm pa ĹĄe v lj, tko da bo mogu poÄakat do ju3. Verjetno bom v nedeljo Ĺže z njim vozil Hihi. KonÄno niÄ veÄ skrbi, kdaj mi bo odpadla roÄka za ĹĄaltat al pa nehala bremza delat. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Jaz sem ga tudi danes dobil.....Samo kupil sem pri solotu....Drugače volan je zakon Citiraj Link to post
jossty 0 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 to sta G25 nabavla? js sm si ga tut, rablenga....fino ohranjen....star 3 mesce.....no od 2 let garancije je potekl že 3 mesce......pa še mizo z stolom sva naredla s kolegom, pa me je zdaj že mal minil, k sm še pr igabibi narobe igro naroču ( zvezda pač ), bom dal sliko gor kak zgleda ta miza.....že mal o prodaji vsega skup razmišlam Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 stari, nazaj poĹĄl igro, in naj ti dajo denar nazaj.. to sm ti Ĺže povedal ko si jo kupu... ne vem zakaj bi vseskupj prodajal... sicer pa.. veĹĄ sam najbolje Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 to sta G25 nabavla? Ja, js sm ga na pixmanii vzel. Doma me Äaka, sam sm do ju3 ĹĄe v LJ. Tko da bo mogu ĹĄe mal poÄakat. Dal sem pa 204⏠s poĹĄtnino vred. Vzel sm ĹĄe tisti Zen Engagement. To ti zagotavlja, da volan poĹĄljeĹĄ nazaj v kakrĹĄnem koli primeru okvare in ti ga brezplaÄno zamenjajo. Podobno kot imajo pri nas v Big Bangu. Zdej pa Äakam sam ĹĄe brata, da mi papirje poskenira doma pa poĹĄlje vse, da vidm Äe piĹĄe kej v zvezi z garancijo Denzy mi nÄ ne odgovori kko je z njegovim Citiraj Link to post
igi 51 Napisano March 14, 2008 Share Napisano March 14, 2008 No, pa sem tudi jaz bogatejši za en G25 Cajti bojo šli dol ziher za sekundo Citiraj Link to post
Recommended Posts