Skoči na vsebino

Skupna nabava volanov G25?

play

Recommended Posts

• Odgovori 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Se oproĹĄÄam. Ja tko je tam izbereĹĄ paÄ volan pa ga naroÄiĹĄ zbereĹĄ kero poĹĄto jz sm zbrau 3-4 dni(9⏠poĹĄtnina) lahko pa izbereĹĄ 1-2dni(60⏠poĹĄtnina). DobiĹĄ nakoncu kam jim moreĹĄ dnar nakazat, nalaĹžeĹĄ in ko oni prejmejo denar ti poĹĄljejo Volan na dom:) To je to

js sm pa dal povpraševanje za 10 volanov....pa so mi iz JAEta poslal da bi se lahk dogovoril....sam sm šele zle vidu....jutr je pa praznik....

vidu sm da ste že mislil neki naročat v večjem, naročilu, pa sm dal prej kr povpraševanja v 10 trgovin

ka je sploh še kdo za ta naročila?

• 2 weeks later...

Js sm lih dans dobil volan. Me že čaka doma. Zdj sm pa še v lj, tko da bo mogu počakat do ju3. Verjetno bom v nedeljo že z njim vozil :) Hihi.

Končno nič več skrbi, kdaj mi bo odpadla ročka za šaltat al pa nehala bremza delat.

to sta G25 nabavla?

js sm si ga tut, rablenga....fino ohranjen....star 3 mesce.....no od 2 let garancije je potekl že 3 mesce......pa še mizo z stolom sva naredla s kolegom, pa me je zdaj že mal minil, k sm še pr igabibi narobe igro naroču ( zvezda pač ), bom dal sliko gor kak zgleda ta miza.....že mal o prodaji vsega skup razmišlam :roll:

to sta G25 nabavla?

Ja, js sm ga na pixmanii vzel. Doma me čaka, sam sm do ju3 še v LJ. Tko da bo mogu še mal počakat.

Dal sem pa 204€ s poštnino vred. Vzel sm še tisti Zen Engagement. To ti zagotavlja, da volan pošlješ nazaj v kakršnem koli primeru okvare in ti ga brezplačno zamenjajo. Podobno kot imajo pri nas v Big Bangu. Zdej pa čakam sam še brata, da mi papirje poskenira doma pa pošlje vse, da vidm če piše kej v zvezi z garancijo :) Denzy mi nč ne odgovori kko je z njegovim :)

• 4 weeks later...