bremzy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Uglavnem, Äene bo druge si bom tud jaz sam naroÄu iz pixmanie! Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 ĹĄe en filmÄk ki prikaĹže cel volan res naj ga 1kom prvo anroÄi pa da vidmo akj bo... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 baje garancija velja,samo Äe volan nabaviĹĄ v Slo, drugaÄe pa v tisti drĹžavi,kjer si ga nabaviĹĄ..tako da, je mal vredno razmilsit,Äe je garancija vredna cca 60eur ali ĹĄe manj.. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 No, če je tako potem jaz nebom vzel volana pri pixmaniji, ekr brez garancije je........... Slavec nebo tudi vzel.........Tako da -2 Hvala za razumevanje.... Citiraj Link to post
Berlic Domen 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Play pomoje si se malo narobe izrazil. Mislim, da garancija vseeno velja tudi, Äe je kupljeno pri pixmaniji. Samo uveljavljaĹĄ jo lahko v drĹžavi pri kateri si kupil stvar. Kar pa v tem primeru ni enostavno, saj imaĹĄ polno sitnosti in stroĹĄkov s poĹĄiljanjem, dokazovanjem, komunikacijo itd. Po drugi strani je pa res, da tale G25 ne crkne kar tako. VeÄ kot 3 leta imam Ĺže MOMOta in ima sigurno Ĺže veÄ kot 15.000 virtualno prevoĹženih kilometrov. Tako da, Äe je G25 vsaj tako kavaliteten kot MOMO, je skoraj vseeno ali garancija je ali je ni. Lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 garancija je , ni....vÄer so mi ĹĄle najbrĹĄ stopalke na df-pro-pa ni salb?,sm si vzel g25,.... za naroÄilo je meni (vseeno),lahko pomagam,mogoÄe raje priporoÄam,da se nabavi v Slo, pa Äe bi bli tm sm malo resni,se mi zdi da je denzy, jaz sm pa itak 3meile poslal,ĹĄe vedno niÄ,najbolje bi blo poklicat!Pa ĹĄe en x, res res nebi rad,ker vseeno ne bo malo denraja,tudi Äe se jih sm 10kom vzeme,je ĹĄe evdno veliko...da je kaj minimalnega narobe.... sluÄajn kdo ve, za cca 100kil kolko je ptt, do slo? Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Ma jes mam ta volan že skor 1/2 leta in je še zdej kot nov. Zanj sem na solo.si takrat dal 260€, za kar pa mi ni žal, ker je res odličen volan. Če ga ne boste dobil iz tujinepo taki ceni vam priporočam, da ga kupte v sloveniji Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 Sem praĹĄal zdaj jaz eno trgovino, najbol pocen ceno majo kolk bi blo popusta, Äe se jih naroÄi veÄ oz. pa kolko pade cena dol, Äe se vzame na firmo. Lp, Denis Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 19, 2008 Avtor Share Napisano January 19, 2008 Denzzy kot je emn znano s ega v slo spod 246eur ne bo dobilo,lhako pa da se motim....sm majo vsi enako politiko,baje ej nabavna za slo 205+ddv...ker pomoje v slo teh volanov niti en ne vzame ne vem 15kom na lager, ker pada cena in bo prav kmalu padla vsaj za ene 40eur... Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 Prosim, da se preĹĄtejete, ker sem praĹĄal ĹĄefa. In je za to akcijo tako, da bi blo fajn, da se preĹĄtejete. Da, Äe se odloÄi, da se pol to za zihr nardi. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 20, 2008 Share Napisano January 20, 2008 Ja js sm ĹĄe vedno za, da naroÄimo. Äe pa bomo res naroÄli je pa verjetno precej odvisno od cene, ki jo bojo za nas pripravili vrli trgovci. Citiraj Link to post
marko šetinc 0 Napisano January 20, 2008 Share Napisano January 20, 2008 En pozdrav s slorbr foruma! Kakšen je zdaj plan s temi volani? Predvidevam, da z naročilom s tujine ne bi nič, ker bi morali volane pošiljat gor, če bi blo kakšni problemi. denzy, po kakšni ceni bi pa tisti volani bli? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 20, 2008 Share Napisano January 20, 2008 Jast ga bom najverjetneje vzel tukaj... http://www.solo.si/igre/igralni-pripomo ... index.html Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano January 20, 2008 Share Napisano January 20, 2008 En pozdrav s slorbr foruma! KakĹĄen je zdaj plan s temi volani? Predvidevam, da z naroÄilom s tujine ne bi niÄ, ker bi morali volane poĹĄiljat gor, Äe bi blo kakĹĄni problemi. denzy, po kakĹĄni ceni bi pa tisti volani bli? Se mi zdi da 199⏠+ poĹĄtnina z italije. Sam pomoje bi dal ĹĄe kaj dol Äe bi vzel ĹĄef na trgovino. mAxL: tam sem tud, dal ĹĄefu, da praĹĄa bomo vidli. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 pozor, dobil odgovor ppri solo.si, volan 1kom g25, cena 1kom samo 240eur, cena je z ddv in 2letno garancijo,nabavljeni v sloveniji NE TUJINI, dkor bi imel volan za 240eur, naj Äim prej javi, Äe vas bo 10kom je taka cena,Äe pa ne, je pa baje 250eur! Äim prej javite..... Citiraj Link to post
Recommended Posts