B_U_R_I 3 290 Napisano January 16, 2008 Share Napisano January 16, 2008 play, Äe maĹĄ ju3 kej cajt, najbolĹĄ da mogoÄe kar pokliÄeĹĄ na eventus ĹĄe enkrat. MogoÄe se bojo kej prej zmigal. Pa mogoÄe ĹĄe kakĹĄen mail na pixmanio. Sam sm gledal, Äe je ĹĄe kje kakĹĄn kontakten mail pa ni nobenga pametnga nikjer vidt .. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 16, 2008 Avtor Share Napisano January 16, 2008 Na Eventus sm sm danes 2x klical,sej moĹžakar je prijazen, sm poslal meil, gre pogledat,reÄe ne nism, poĹĄlje ubistvu. ko se pogovarjava,ne dobim meila, ju3 pokliÄem pa mi naj pove ceno pa,sej dvomim no....vem kuk je ura, pomoje nekje 260, tista stran pix...ima pa tudi nek tel , neko cenejĹĄo ĹĄt., ..ma ima me, da bi ju3 poklical (punca), pa da vidm kaj je... naj ĹĄe kdo na tisti strani, ĹĄe kak meil, jaz ga Ĺžal ne.. :wink: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 16, 2008 Share Napisano January 16, 2008 ej probi potli ĹĄe na tale mail poslat: service_si@pixmania.com Citiraj Link to post
jure 0 Napisano January 16, 2008 Share Napisano January 16, 2008 18. Conditions for benefiting from VAT exemption If your company is in the European Union and if you provide Pixmania-PRO.com a valid intercommunity VAT number delivered by the European Union country in which your company is established, Pixmania-PRO.com will not have you pay VAT on the amount of your order. The valid intercommunity VAT number is delivered by authorised fiscal authorities and you must be aware of and accept the following conditions: - You guarantee that the intercommunity VAT number that you provide Pixmania-PRO.com corresponds to your company and that this company is based in the European Union; - You declare and guarantee that the ensemble of your transactions on your account will be performed by your company with the intercommunity VAT number that you have provided Pixmani-PRO.com; - You declare and guarantee that intercommunity VAT number as well as the ensemble of information that you provide us are up to date, exact and precise and that you will inform us immediately of any changes with respect to this information; - Pixmania-PRO.com reserves the right to request any additional information and confirmation on the validity of the information concerning your account (notably your intercommunity VAT number), both from you and from authorised authorities as the law permits. You expressly authorise Pixmania-PRO.com to obtain this information form the authorised authorities. You also accept to furnish Pixmania-PRO.com all information regarding your account as soon as it is requested; - In the event that the provided VAT number is not valid or that requested proof of exoneration from VAT is not provided, Pixmania-PRO.com will cancel your order. Remarks In general, once the VAT number has been entered, the VAT will no longer be applied to your expenses for the sale. All inexact information in the goal of circumventing VAT can be punished by fines and criminal charges. iz: http://www.pixmania-pro.com/si/uk/conditions.html#18 naj bi to pomenilo, da na firmo (če je znotraj EU) loh dobiš zadeve brez davka? play? pa še en mail iz pixmania-pro.com (to je najbrž to, za firme/trgovine): customercare-si@pixmania-pro.com Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 16, 2008 Avtor Share Napisano January 16, 2008 hvala ĹĄe za info, ja ddv, se da dotit ĹĄe -16% dol,sm pol ga jaz plaÄam, ko mi raÄuna napoved...Äe me kapiraĹĄ?Hvala za meile...poĹĄljem! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 16, 2008 Share Napisano January 16, 2008 Amm ja na pixmania-pro.com ti raÄuna brez davka. A to ga teb play pol zaraÄunajo? Amm, mal sm se neumnga naredu pa sm hotu kar naroÄit 15 volanov ... pa me med naroÄilom opozori, da je blago teĹžko 150kg in naj poĹĄljem mail na customercare-si@pixmania-pro.com .... tko da mogoÄe probaĹĄ tisti mail ĹĄe na ta naslov poslat. Ti sam poĹĄilji Ĺ kodit ne more Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 17, 2008 Share Napisano January 17, 2008 Na mimovrste sem poslal prednaročilo 15ih volanov---bodo poslali predračun in povedali kolk količinskega popusta še lahko dobimo....(začetna cena je 266€) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 17, 2008 Share Napisano January 17, 2008 a lahko posredujeť tisti mail ťe na te naslove trgovina@solo.si - trgovina Solo.si => cena 249⏠info@mojcomp.net - trgovina mojcomp.net => cena 259⏠enaa@gambit.si - trgovina enaa.com => cena 275⏠prodaja@jae.si - trgovina jae.si => cena 276⏠info@sestavi.si - trgovina sestavi.si => cena 287⏠P.S.: Zaenkrat nas je tolk: 1. Aleť 2. Play 3. stane 4. KruhG 5. B_U_R_I 6. josta 7. mAxL 8. denzy 9. Marko Setinc 10. ŠIMAC Martin 11. Jure Jereb 12. Slavec 13. igi Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 17, 2008 Avtor Share Napisano January 17, 2008 evo grem zdjele v akcijo, pa kej javim, od eventusa niÄ, pokliÄem danes ĹĄe en x Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 17, 2008 Avtor Share Napisano January 17, 2008 za ene 3-4h dobim odgovore od emoj dom, to ej moj kolega am ceno 260, pomoje bo dal najboljĹĄo in enako em pokliÄejo od solo.si, ma jaz raj kr osebno pokliÄem.....za meile se sm Äaka! javim ko je kaj novega... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 17, 2008 Avtor Share Napisano January 17, 2008 evo prva ponudba, in je paÄ samooo 250eur 1kom, kar je zelo malo 10eur dol...v celi slo jih je le 4kom na lagerju....svaÄta, mogoÄe ma bb veÄjo zalogo,sm vseen bb je bb , gremo dalje, bo ĹĄe kdo javil... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 17, 2008 Share Napisano January 17, 2008 Na mimovrste nam dajo za količnski popust 15€ popusta ...sepravi 250€ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 17, 2008 Share Napisano January 17, 2008 Celih fakin 5% popusta. Tok dobiĹĄ, Äe prepiĹĄeĹĄ kurÄevo promocijsko kodo iz kakĹĄnga foruma. Prokleti oderuhi... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 17, 2008 Share Napisano January 17, 2008 Jop :? Vrednost 15 komadov je 3.957€ in dajo 5% popusta Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 17, 2008 Avtor Share Napisano January 17, 2008 zdej vite s Äim se jaz vsaki dan borim,ma res v slo je Ĺže 3% tako veliko...da baje lahko obogatiĹĄ,veĹžde,Äe maĹĄ za jabuk pa kruh je kul..... ĹĄe to da res dodam,da ne bo pomote,kr povem,jaz Äe kupim vse volane jih en bom vzel na mojo firmo,ker imam nato od oka nekje nabave veÄ kot 2keur+, jih pa bom ali na sebe ali na koga druzga,punca,kolega kak itd, vse je enako Äe dobimo pametn popust, Äe kdo lahko reskira klic,pa da zna angleĹĄÄino govorno,pa naj na pix stran pokliÄe,je enka cifra ki en Ĺžre veÄ kto straih 100sit na minuto,Äe se komu da....jaz sm za danes mal zakluÄu,ker mam enke teĹžave z samo firmo,beri postal bom davÄni z.,Äe kdo ve, pa mam mal norije,morm neke paprije uredit,ju3 s epa ĹĄe malo bolej posvetim, oz. ĹĄe danes dobim od 2x fitm ponudbo, katera vemd a ne bo po pomoje 245eur brez zamere,ju3 se malo bolej posvetim zadevam! Citiraj Link to post
Recommended Posts