Skoči na vsebino

Skupna nabava volanov G25?

play

Recommended Posts

• Odgovori 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

14kom

hmmm Äisto po pravici, treba se 101% pozanimati pri trg da bi bilo vse ureu, tuki res ni mal keĹĄa, skupno nekje 2100eur....

sm len pa nism fantu poslal meila, obljubim da ju3 dopoldan, anto pa moj nasvet bi bil, da vzamem an firmo najprej en izdelek za 30eur, pregldema raÄun, nekak se vidi kje ps taco muli, no je pa ĹĄe ena stvar an vidiku,ker ne vem iz kej je ta trg, imam 2 fanta ki sta doma v nemÄiji, mogoÄe znata kej bolje vediti pomagati, pa vseeno mislim da se bo vse videlo pri prvem izdelku, druga stvar kar se mi poraja, se zna zgoditi da trg nima toliko volanov, veliko spletnih trg dela z 0 ceno 0rabata, da si dela reklamo,Äe me kdo kapira,....

pa ĹĄe ena druga pesm, kaj pa Äe za prviÄ anroÄimo sm 1kom volana, se je kdo kaj malega vpraĹĄal glede garancije, Äe bo okvara poskrbi sluÄajno firma v slo EVENTUS, bom jaz ju3 ĹĄe glavnega dobavitelja za slo poklical, ga vpraĹĄal, in enako vpraĹĄal za to koliÄino koliko bi bil pri nas, sm oni majo 290eur ceno....huda res!

poraja s emi samo

-garancija

-100% dobava

lp do vseh ne bi rad da bi bilo kaj minimalno narobe, more it vse po kopitu!

Glede plačila bomo verjetn nakazal tole playu. Kar se pa dostave tiče, vidim, da je play iz NM. Js sm tut blizu tam, se pa vozim vsak vikend v LJ. In če bo nuja, komot pripeljem poln avto volanov :)

Dej, play, ju3 probi neki okvirno napisat, kaj nej js prevedem. Al pa če maš zdle čas, kar zdle neki skup spacaj. Al pa me klikni na msn pa bova skup neki naredla, da to čimprej pošljemo, da bomo čimprej vedl kko in kaj. Js sm neučakan, želim ta volan ASAP :roll:

Verjetn bom enga kar zamenal z original volanom v avtu :lol:

B_U_R_I dobiĹĄ za 3min.....

takole, denar se nakaĹže firmi, se poÄaka da izdelki pridejo pomoje prek DHL, za dostavo ali buri, jaz sm pa tudi ponovadi vsaj 1x tedn v lj pa komu dostavim.....no meil z nakupom bo nared!

Ok, js sm tole mal prevedu. Če bi kdo še kej popravu al pa kej dodal, naj tuki napiše, ker sm ugotovu, da je moja angleščina precej zarjavela. Upam, da nisem kakšne neumnosti napisal.

Greetings,

I write in the name of my company Playgame from Slovenia, EU. Our electronic commerce company resells gaming accesscories online. Our website is http://www.playgame.biz

We have got a lot of orders for the Logitech's G25 wheel and are still deciding where to order it. We have found an interesting offer on your website. We are planning on ordering from 13 to 16 products now and will order even more of these and other products in the future.

Is there an option for online stores like ours, to get the products at resellers price? If not, is there any discount for ordering i.e. 15 of these G25 racing wheels? I was also wondering how would the delivery be processed ( 15 products is not few ). What is the avaliability for ordering so many products at once and how long would it take for you to deliver them?

Our contact information:

Playgame, store and service

Damjan Ĺ imenc s.p.

Dule 23

8351 StraĹža

VAT number: 54648190

Bank account number: 02970 – 0255844358 at NLB

Online store: http://www.playgame.biz

E-mail: playgame@email.si

Sincerely,

Damjan Ĺ imenc

evo to bi blo to - s predlogi in popravki na dan

evo jaz pa ĹĄe od eventusa dobim ponudbo,me prav zanima kaka boc ena,se mi zdid a ga majo za celih 290eur

Ĺ E ENkrat ZELO POVDARJAM, KAJ MENITE GLEDE GARACIJE, ÄE BO KEJ NAROBE??

ZAKAJ ker Äe bo kakĹĄna okvara se zna zgoditi da bo treba poslati v isto trg nazja, in tukaj ni glih mali stroĹĄek poĹĄiljanja, pomoje kr nekej 50eur za 1kom, Äe bi imel v bodoÄe kako okvaro!

Kaj ni garancija v evropski uniji pri zastopniku...rabiĹĄ samo raÄun?

ja upam, bom povpraĹĄal,Ĺže sedaj nism dobil meila in Slo ceno, Äe je vse lepo poĹĄteno narejeno,naj bi garancija veljaja...bom pa seveda vpraĹĄal,sm ne vem kaj bodo rekli da jim to ceno povem, ker dvomim da bodo dali iz cca 290 na nekje recimo 200eur, ni ĹĄans...

evo to bi blo to - s predlogi in popravki na dan

vpraĹĄaj za garancijo?

ali na eventus / izishop

ali pa v trgovino v FR

:)

lahko je rÄet veĹĄ, ok sej ne upam da je 100% sje bom ju3 na eventusu povpraĹĄal,ker oni so uradni uvozniki,sm lejga zlomga, kliÄm dop ob 9.00 v trg, naj mi poĹĄljejo predraÄun ponudbo za 15kom, ĹĄe niÄ, sej ne ok majo delo,sm ni mal keĹĄa, pa taka resnost, pa vseen greĹĄimo vsi! :wink: