play 502 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Tukaj se dejmo pogovrit, če ima kdo željo po volanu... Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Upam, da neboste že ta tedn naročil......Počakte še kak dan mene, da se odličim....... :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 11, 2008 Avtor Share Napisano January 11, 2008 hm ne Äe se bomo zmenil, pomoje ĹĄele drug tedn enkrta keĹĄ nakaĹžemo,sm da bo vse 100% jaz te trg ne poznam,sm dvomm da bi blo kej narobe... Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Zdej sem se spunu..............bom vprašu še Slavca, ker ma imen kupit tak volan Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 dejmo naroÄit ... js bi Äimprej, da se Äimprej spravim vozit. sezona se je Ĺže zaÄela, js pa s pokvarjenim volanom ... ajejejej Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 tukaj dejmo se pogovrit, Äe iam ĹĄe kdo Ĺželjo po volanu... cena? dobavni rok? garancija? Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 11, 2008 Avtor Share Napisano January 11, 2008 piÄlih 180 o dobavi niti sma ĹĄe nÄ ne vem, dobr bi blo da se zmenmo kdo bo, en ku zna, ne tako kto jaz naredi v ang meil, ga poĹĄljemo,zahtevamo popust za nadaljno prodajo, mislimm da bi mogu bit vsaj -5% in naroÄimo skupno,ker nekak vem da je ptt do nekej 50kil cca max 60eur, mogoÄe se motim ĹĄe sam ne vem, rok dobave pa Ĺžal ne vem,veÄina ma od 3 do 14dni...ne vem res, naj ta fant kije stran naĹĄu mal povpraĹĄa, jaz smm res bogi glede ang....Ĺžal Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 men ta piximanija.com sploh ne dela link... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 11, 2008 Avtor Share Napisano January 11, 2008 http://www.pixmania.com/fr/fr/s_action/ ... index.html sm neki Äudn strn laufa Citiraj Link to post
Berlic Domen 0 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Tisto je en francoski link zato Äudno odpre. Poskusi tega:http://www.pixmania.com/si/uk/421073/art/logitech/logitech-g25-racing-wheel.html Tudi jaz o tej trgovini ne vem kaj dosti, ker sam ĹĄe nisem kupoval v pixmaniji. PoĹĄtnina pa mislim da je 9.9 eur, Äe jaz prav zastopim. Ampak bi se blo pametno prej pozanimat. Za nadaljno prodajo pa mislim, da je boljĹĄa pixmania-pro. O tej pa vem ĹĄe manj (mislim pa, da je namenjena raznim trgovinam, ki bi te izdelke prodajale naprej). Je pa zelo zanimiva cena za G25, ki je samo 149 eur . Ĺ e link:http://www.pixmania-pro.com/g25/siukk1_1_0_0_0.html?txtSearch1=g25&catid= So pa pogoji in naÄin dostave, plaÄevanja... v angleĹĄÄini napisani na prvi strani skoraj Äisto spodaj. Samo se ĹĄe nisem niÄ poglabljal. Lp, Domen Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 11, 2008 Avtor Share Napisano January 11, 2008 pa od kej te cene,kr verjet ne morĹĄ, naj en ku obvlada angleĹĄÄino mal prevede, prebere.... Citiraj Link to post
Aleš 0 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Zanimiva cena ko se kaj zmente pa bl toÄno zveste kako pa kaj pa objavte sm brĹĄ za za tako ceno +1 Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 No tale poxmania pro bi bla pa kr zanimiva. Play, ti ki imaš trgovino, če sem prav razumel, bi to lahko shandlal naokoli. Si vzameš mal provizije in bi bli vsi zadovoljni Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 12, 2008 Avtor Share Napisano January 12, 2008 ma ne sploh ne, jaz bi nekoga prosil, kateri zna bolje ang od mene, ker moja je porazna, mu povem kaj jim naj poĹĄlje na meil, moje podatke firme itd, nato Äe dajo kak popust za andaljno prodajo, ko dobimo odgovo,sej meni osebno,Äe je popust ali ne, je super dobra cena, pa vseen zakaj enbd al ene -5% in kupimo za tak keĹĄ, edino ptt si razdelimo,sm Äe je za en paket nekje 10eur, Äe bomo kupil nekje 5kom volanov, pomoje ne bo veÄ kot nekje 50eur,sm ptt si razdelimo,Äe pa dobimo kej ceneje, pa cena ostane cenejĹĄa,ne draĹžja...vaĹžn da mamo volane,pa ĹĄe pocen so.... res naj me kdo na msn ali na pm javi, jaz pa samo v slo napiĹĄem meil,nekdo ga mal prevede in poĹĄljemo k njim, bol me zanima Äe so sploh na zalogi, ali koliko jih je itd Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 lahko ti js prevedem, ti sam v slovenĹĄÄini sestavi... Na msn sem te pa tut dodal... P.S.: Tam na pixmania.com je 149⏠+ DDV ... se pravi, da je isto 180⏠Citiraj Link to post
Recommended Posts