Skoči na vsebino

Skupna nabava volanov G25?

play

Recommended Posts

• Odgovori 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

piÄlih 180 o dobavi niti sma ĹĄe nÄ ne vem, dobr bi blo

da se zmenmo kdo bo, en ku zna, ne tako kto jaz naredi v ang meil, ga poĹĄljemo,zahtevamo popust za nadaljno prodajo, mislimm da bi mogu bit vsaj -5% in naroÄimo skupno,ker nekak vem da je ptt do nekej 50kil cca max 60eur, mogoÄe se motim ĹĄe sam ne vem, rok dobave pa Ĺžal ne vem,veÄina ma od 3 do 14dni...ne vem res, naj ta fant kije stran naĹĄu mal povpraĹĄa, jaz smm res bogi glede ang....Ĺžal

Tisto je en francoski link zato Äudno odpre.

Poskusi tega:http://www.pixmania.com/si/uk/421073/art/logitech/logitech-g25-racing-wheel.html

Tudi jaz o tej trgovini ne vem kaj dosti, ker sam ĹĄe nisem kupoval v pixmaniji. PoĹĄtnina pa mislim da je 9.9 eur, Äe jaz prav zastopim. Ampak bi se blo pametno prej pozanimat.

Za nadaljno prodajo pa mislim, da je boljĹĄa pixmania-pro. O tej pa vem ĹĄe manj (mislim pa, da je namenjena raznim trgovinam, ki bi te izdelke prodajale naprej). Je pa zelo zanimiva cena za G25, ki je samo 149 eur :shock:. Ĺ e link:http://www.pixmania-pro.com/g25/siukk1_1_0_0_0.html?txtSearch1=g25&catid=

So pa pogoji in naÄin dostave, plaÄevanja... v angleĹĄÄini napisani na prvi strani skoraj Äisto spodaj. Samo se ĹĄe nisem niÄ poglabljal.

Lp, Domen

ma ne sploh ne, jaz bi nekoga prosil, kateri zna bolje ang od mene, ker moja je porazna, mu povem kaj jim naj poĹĄlje na meil, moje podatke firme itd, nato Äe dajo kak popust za andaljno prodajo, ko dobimo odgovo,sej meni osebno,Äe je popust ali ne, je super dobra cena, pa vseen zakaj enbd al ene -5% in kupimo za tak keĹĄ, edino ptt si razdelimo,sm Äe je za en paket nekje 10eur, Äe bomo kupil nekje 5kom volanov, pomoje ne bo veÄ kot nekje 50eur,sm ptt si razdelimo,Äe pa dobimo kej ceneje, pa cena ostane cenejĹĄa,ne draĹžja...vaĹžn da mamo volane,pa ĹĄe pocen so....

res naj me kdo na msn ali na pm javi, jaz pa samo v slo napiĹĄem meil,nekdo ga mal prevede in poĹĄljemo k njim, bol me zanima Äe so sploh na zalogi, ali koliko jih je itd