Skoči na vsebino

Logitech G27

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 58
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Od izida volana Logitech G25 so minila tri leta in pričakovati je bilo, da bo le ta dobil naslednika. Prav to se je tudi zgodilo...pa je le ta presegel pričakovanja? Volan G25 velja za odličen volan

No ja tisti ki je imel do sedaj g25 lahko oceni razliko med tema dvema (25vs27), večina pa samo nekaj komentira brez veze, jaz sem imel do sedaj thrustmaster F1 Force in ko sem ga kupil je bil v veso

• 2 months later...

Hmm...moram reči, da me je G27 kar presenetil. Fajn je več tipk na volanu, volanski obroč mi je boljši za prjet, bi me pa ob daljši uporabi absolutno motilo, da nima sekvenčnega menjalnika.

Dobr bi blo pogledat tud za rabljenimi G27, sigurno se najdejo...

Vprašaj uporabnika Play - mislim, da ima na zalogi G27 - če ne celo dva. Tudi na forumu en uporabnik prodaja G27, cene so pa okoli 200€...

Če pa si pripravljen dat še malo več, ti priporočam od Fanateca volan CSR. Skupaj s stopalkami (brez menjalnika) ga dobiš za 270€ s poštnino.

Bom kar Sašota citiral, ko sem njega povprašal za mnenje o CSR in G25/G27. Upam, da še komu pride prav ....

Hoj !

Tudi sam sem prej imel G25 pa tudi G27 sem sprobal. Neke razlike razen gumbov in lučk na volanu ni.

CSR je vsaj meni zgodba zase, poleg tega da bistveno manj ropota ko dela FF je dost boljši občutek (kot da je na kolesih res guma, ne pa kot bi vozil po feltnah) :D

Nastavitev samo na volanu imaš malo morje tako, da si res lahko zadevo nastaviš točno tako kot ti paše.

Pedala od G25 so šla skupaj z volanom v menjavo za CSR. En čas sem imel Club sport pedala od Playa. Sicer so odlična, samo pol volana niso nikakor vredna, tako da sem na koncu vzel CSR od Fanateca. Če drugega ne imajo proti G25 nastavljivo trdoto, lahko jih premikaš bolj levo ali desno, bistveno daljši hod vseh 3 pedal (ker ti pomaga da voziš bolj smooth, še posebej na kakšnih CR6 v iRacingu).

Evo kot si lahko pogruntal iz prebranega sem po 3 mesecih še vedno navdušen :D

P.s. : Sem mel tudi CSR Elite od playa en teden doma, samo je bil priklopljen samo 1x za en večer in potem je letel v škatlo. Skoraj 2x dražji od CSR drugega razen oblike in močnejšega FF pa nobene razlike, ampak res nobene.

P.s.s : Je pa res da s temi volani na jermen rabiš nekaj časa da se privadiš, samo ko se je G2x igrača proti CSR.

Obujam malce staro temo. Se splaca kupit rabljen g25 za okrog 150-200 eur kot so cene ali bolje novi g27 za 300 eur.

Fino bi bilo da bi tisti pokomentiral ki je sprobal oba ;)

Poglej v male oglase, se prodaja G27 v garanciji za okrog 200€ ;)

• 1 month later...