Skoči na vsebino

Logitech G27

mAxL

Recommended Posts

Jaz sem kupil svojega G25 ... takrat je bil 190€ pri nas pa okoli 250... Dostava je na dom, plačilo s kreditno, če se prov spominjam. Težav pa nobenih nisem imel. Z garancijo ne vem kako je, ker mi zaenkrat G25 dela še vedno tipi topi :)

• Odgovori 58
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Od izida volana Logitech G25 so minila tri leta in pričakovati je bilo, da bo le ta dobil naslednika. Prav to se je tudi zgodilo...pa je le ta presegel pričakovanja? Volan G25 velja za odličen volan

No ja tisti ki je imel do sedaj g25 lahko oceni razliko med tema dvema (25vs27), večina pa samo nekaj komentira brez veze, jaz sem imel do sedaj thrustmaster F1 Force in ko sem ga kupil je bil v veso

Jaz sem kupil svojega G25 ... takrat je bil 190€ pri nas pa okoli 250... Dostava je na dom, plačilo s kreditno, če se prov spominjam. Težav pa nobenih nisem imel. Z garancijo ne vem kako je, ker mi zaenkrat G25 dela še vedno tipi topi :)

Samo še poštnino cca kolk je bla če mi poveš... ker nektere cene so res nore... god bless internet.

Sicer si tut ne predstavljam kako si predstavljajo, da sin praša fotra za volan za 270€ ... ampk dobr :D

Ma danes mladina itak dobi kar se jim sprdne :roll:

Če bo šlo tako naprej bo g38 stal tolk kot en soliden avto...pa mogoče bodo še 3 tipke več, pa barvo boš lahko izbiral... [krniki]

Menjalnik bojo dali nazaj od g25 in se hvalili da ima možnost H-menjalnika ali sekvence [Joj] . Sicer pa so tej Logitech tudi eni leni ljudje, k majo enake potenciometre v pedalih že od momota, čeprav so slabo zaščiteni pred prahom in vsem sranjem, ki gre z stopal ko drgneš po njih in morš pol pedala čistit sam ali na servis nest.

No ja tisti ki je imel do sedaj g25 lahko oceni razliko med tema dvema (25vs27), večina pa samo nekaj komentira brez veze, jaz sem imel do sedaj thrustmaster F1 Force in ko sem ga kupil je bil v vesolju proti ostalim logitechom, tudi cenovno je bil daleč najdražji (morem povedat da sem imel tudi logitech force f1 -narejen v omejeni količini, pa je crknil, ne po moji krivdi), kolikor sem pa bral kaj je novega na g27, je kr nekaj stvari predvsem pri motorčkih kar je zelo pomembno in ne samo lučke (tudi sekvenčni se da nastavit z software kolikor sem razumel na nekih forumuh), sicer pa pustimo času čas in se bo samo izkazalo ali je vredno dodati te evre za ta volan(g27). Jaz žal ne morem ocenjevat razlike ker nisem imel g25, sem pa zadovoljen z njim :)

• 1 year later...
  • 2 months later...

Imam eno vprašanje za uporabnike G27 volana, lahko pa tut za koga, ki ve pač odgovor na to. In sicer, na kak princip delajo lučke za obrate na volanu, al ma to logitechov driver pošlihtano, al je treba kake plugine met??...hvala za info