Skoči na vsebino

Logitech G27

mAxL

Recommended Posts

un7-g27.jpg

Od izida volana Logitech G25 so minila tri leta in pričakovati je bilo, da bo le ta dobil naslednika. Prav to se je tudi zgodilo...pa je le ta presegel pričakovanja?

Volan G25 velja za odličen volan, ki ima malo pomankljivosti. Največja pomankljivost je ta, da ima samo dva gumba na obroču, kar je motilo predvsem uporabnike, ki imajo nastavljenih več nastavitev na volanu (kamera, postanek v boksih, pogled nazaj, premik zavor naprej/nazaj,...). Tudi cena se je v primerjavi z prejšnjimi volani zelo dvignila.

Logitech G27 je upošteval graje uporabnikov in dvema gumboma dodal še dodatne štiri. Tako jih ima po novem sedaj šest, kar prepriča tudi tiste zahtevnejše. Dodali so tudi deset LED diod za prikazovanje obratov. Popravili so lego stopalk, saj sta sklopka in zavora po novem pomaknjeni malce bližje uporabniku (distančnik). Tudi Force Feedback je sedaj bolj natančen in tišji. Večja sprememba in hkrati velik minus je po novem prestavna ročica. Ukinili so namreč sekvenco, ostala je samo še H-varianta.

Cena volana Logitech G27 je v Sloveniji kar malce zasoljena, saj vas bo obral kar za 400€. Za skoraj pol manjšo ceno dobite še vedno odlični Logitech G25. Presodite sami...

Na videz ostajata podobna (G25 levo - G27 desno)

i4z-3.jpg

Izboljšane stopalke (G25 levo - G27 desno)

5fh-12.jpg

Novi menjalnik (G25 levo - G27 desno)

dns-13.jpg

Več gumbov na obroču in LED diode za prikazovanje obratov

ahk-4.jpg

• Odgovori 58
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Od izida volana Logitech G25 so minila tri leta in pričakovati je bilo, da bo le ta dobil naslednika. Prav to se je tudi zgodilo...pa je le ta presegel pričakovanja? Volan G25 velja za odličen volan

No ja tisti ki je imel do sedaj g25 lahko oceni razliko med tema dvema (25vs27), večina pa samo nekaj komentira brez veze, jaz sem imel do sedaj thrustmaster F1 Force in ko sem ga kupil je bil v veso

...še jest dodam...

imel sem kar nekaj volanov, ki so se mi zdeli ok. Potem ko sem si pa kupil G25 pa sem videl da je vse ostalo jajc, res....tukaj imaš res občutek v nulo, prav užitek se je vozit....

koliko je G27 boljši ne vem, vem pa da se mi ne splača menjat...bom raje počakal na G29 :wink:

Malce reklame...Povezava!

Na pixmaniji je tolko kot G25 v Sloveniji...nevem kako si predstavljajo da sin praša fotra, če mu kupi en volan za 400€ :lol:

Maxl k ti mogoče veš kako je s to pixmanio... namreč sem glih nekaj kupoval in sem naletel na to štacuno, žal pa me je zmotilo da je tuja stran... poglabljal se nisem, me pa zanima če je kdo že kaj kupoval tam in kako je z dostavo, plačilom,...itd...

Skratka ne vem...da daš 270€...ajde...400€...ma ni šans...sploh pa ne vem a je toliko boljši po tem kar berem in vidim (ni več sekvence in podobno)...