Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

• 3 weeks later...
@silverfox1973: Hudo! Dovej kak bo potem ta beštija, če praviš da bo še hujša!!! [champ]

Zaenkrat imam zadevo še v razrezu cnc/les, rosfraj ojačitve/vodno-že zrezano, enako je z momo 12C volanom, je že zrisan (2D-3D), razmišljam še o quick releas-u za g25 in momo 12c, na njega bom obesil MMG's NEW SimRDisp7X, za buttonbox bom dodal 7" LCD s TouchBuddy-em, delam pa tudi na dodatku za pnevmatiko (ko zberem denar). Projekt za znoret, če pomislim koliko se moram ukvarjat z mizarjem (cnc), ki mi tole zadevo reže že 1 mesec [Jaoo]!

Vrooooooom!

Zakaj sploh v en dolg kokpit-po domače, iti oz. ga delati, da imaš nek izgled ali občutek (všečnosti), a nebi raje naredil, kot armaturko, delno armaturo, v njej merilniki, gubi itd, ubistvu če imam prav ti bo pač lcd služil za dobesedno vse, samo med vožnjo ne vem kako pride do izraza samo klikanje po njemu, prej oz. meni ej všeč gol volan, vse tipke pa ,kot prave tipke v vozili, nekej sm imel en lep film,mislim da je tole to:

gol folan, pa jaz bi celo tipke katere so za ponucati nekak spremenil v original preklope ,kot so v avtiu, res da je več šare, je pa hud filing, ko vidiš, da boš imel kr neki dela, pač tipkovnico se nato skorajda odtsrani ali jo imaš samo za tisti uvod v igro za an cesto.

Pa še mal mi povej od hidravlike, vse sam ali...?Ker meni ej cena visoka pride 1,7k eur mehanizem in ostalo, tako da po domače, bi se znalo zelo izplačati, kaj meniš?

Zakaj sploh v en dolg kokpit-po domače, iti oz. ga delati, da imaš nek izgled ali občutek (všečnosti), a nebi raje naredil, kot armaturko, delno armaturo, v njej merilniki, gubi itd, ubistvu če imam prav ti bo pač lcd služil za dobesedno vse, samo med vožnjo ne vem kako pride do izraza samo klikanje po njemu, prej oz. meni ej všeč gol volan, vse tipke pa ,kot prave tipke v vozili, nekej sm imel en lep film,mislim da je tole to:

gol folan, pa jaz bi celo tipke katere so za ponucati nekak spremenil v original preklope ,kot so v avtiu, res da je več šare, je pa hud filing, ko vidiš, da boš imel kr neki dela, pač tipkovnico se nato skorajda odtsrani ali jo imaš samo za tisti uvod v igro za an cesto.

Pa še mal mi povej od hidravlike, vse sam ali...?Ker meni ej cena visoka pride 1,7k eur mehanizem in ostalo, tako da po domače, bi se znalo zelo izplačati, kaj meniš?

Nisem sicer napisal podrobnosti, ampak tale lepotec se zloži [it] ! Drugače je pa tisto kar bom naredil s te strani: http://www.hyperstimulator.com/personal/personal.html .Kar se tiče gaug jih bom jaz v igri raje izklopil, in imel hardware za boljši občutek [iz]. Jaz sem touch buddy-ja sprobal in moram reči da je fenomenalen, od votanja, chatanja, startanja, pogledov .... skratka kick ass buttonbox. Malo sem razmišljal še o hardwerskih gumbih, pred kratkim sem kupil USB bord, na katerega obesiš 32 gumbov, narediš svoj volan, dodaš potenciometre itd.... nisem pa kaj prida električarja.

Kar se tiče armaturke in ostalega kar si napisal vse lepo in prav, ampak bi moral najprej prepričat ženo [wub] , da bi mi pustila to privlečt domov, še to sem komaj zlobiral [opa] .

S pnevmatiko (cilindri, ventili in ostala oprema) bom malo počakal, ker sem dobil predračun za 600 EUR, kar se mi zdi totalno preveč, cena bi morala biti okoli 400-450 EUR, se bom še malo pozanimal okoli. 1,7 k hmmm, če nisi pri volji da bi probal naredit stvari sam, je cena ugodna. Videl sem že sestavo za 15.000 EUR.

Če te zanimajo opdrobnosti o projektu me PM-jaj, z veseljem ti bom posredoval še kakšno informacijo!