play 502 Napisano September 26, 2008 Avtor Share Napisano September 26, 2008 Bonča dej mi mal povej kaj je razlika tvojega Momo volana rdeč, kot navadni črni Momo? hvala ti! momota žal še nism nikoli probal, jih pa je veliko na bolhi, že za 60e+, ker df pro še en kom ne dobim nikjer, razen novega, sm je drugačen! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 26, 2008 Share Napisano September 26, 2008 hmm... Momo rdeči (momo force) je SIGURNO 2x bolji (če verjameš). Ne, resno, samo kar se tiče pedal, ima momo rdeči gibljiva stopala, da se ti ob pritisku le ta vedno prilegajo nogi, in so iz ene trde plastike (praktično neuničjliva), povrhu še oblečena z aluminijem. Potenciometri so 1. klasa! Men delajo že 6 let (in nisem vozil malo, lahko mi verjameš). Samo volan.... hmmm, kaj naj rečem! Ni boljšega. Usnejen, debel (ga uredu primeš, je celo boljši od G25), ima 8 programabilnih gumbov, zadnja 2 sta aluminjasta (za prestavljanje)... ej, meni dela kot sem rekel. Črnega ti odsvetujem, če misliš tudi o rdečem! 100% FFB pa itak dela odlično. Edino kar je, gredo rade vzmeti ki so za vračanje pedalk gor (ma te pa itak dobiš, pa še sebi po meri si s tem nastaviš trdoto posamezne stopalke - tako da to niti ni problem). To je pa tudi edina "pomankljivost" rdečega momo-ta. Jaz ima doma še enega, sem ga lani, ali predlani kupil iz zda, zako za rezervo. Meni dela že od začetka odlično. Priporočam nakup. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 28, 2008 Avtor Share Napisano September 28, 2008 Bonča hvala na odgovoru! Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 28, 2008 Share Napisano September 28, 2008 Jaz sem imel (oziroma ga še imam) do pred kratkim tudi momo rdečega in se v vsem strinjam z Mitjo razen o potenciometrih. Bili so pain in the a** in sem jih moral pucat al pa celo vozit na servis kar pogosto. Drugač pa zakon volan, zelo trdoživ, usnje je še danes skoraj kot novo, ergonomsko pa je celo boljši kot G25. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 29, 2008 Share Napisano September 29, 2008 Meni pa potenciometri ne delajo prav nobenih težav. Za rezervo sem pred časom celo kupil originalne iz zda. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 1, 2008 Avtor Share Napisano October 1, 2008 Tudi na Hrvašekm imajo več robe ,kot mi, sam poznam trg in če bo kdo kupoval lahko javi.. 400eur cca Citiraj Link to post
igi 51 Napisano October 23, 2008 Share Napisano October 23, 2008 tole ne bi blo švoh http://gizmodo.com/5067029/racing-games-zoom-faster-in-the-jdome-180+degree-vision-system?autoplay=true Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 23, 2008 Share Napisano October 23, 2008 Ja bi blo, če ne bi stalo 4000$ ... mislm ... WTF za eno zaokroženo platno + projektor? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 25, 2008 Avtor Share Napisano October 25, 2008 -če ima kdo željo lahko dobim playset črn, sedež v črni barvi za ceno od 150 do 200e Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 No, končno nova evolucija dirkalnika Sicer rabi še en popravek ampak zaenkrat bo Citiraj Link to post
igi 51 Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 Ajooooj no, jaz pa na navadnem stolu Super zgleda. A monitor boš mel pa tako daleč, al daljnogled pride zraven z zicem :mrgreen: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 Tole je pa moje... sploh mi je ušeč STOL! Tak rit boli po 1h igranja joj... Citiraj Link to post
Recommended Posts