Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

ps: nisem preverjal liknov itd.. ampak.. pozor.. zadeva ni tako "nedolžna" kot se nam igričarjem zdi...

zelo in res zelo trpi telo pri dolgotrajnem igranju, hrbtenica še posebaj.. tako da ... ne pretiravaj :D

drugače si pa tud jaz želim enkrat en dobr simulator v svoji bajtici (ko bo bajtica) :mrgreen:

pa good luck,

pps: pridem stestirat ;)

• 2 weeks later...
  • Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Vse lepo in prav, sam tukaj se za na koncu komplet simulator govori o koncni ceni - preracunano - vec tisoc evrov [Joj] Ce bi ze imel tolk dnarja na razpolago bi ga pa odkrito povedano rajsi vlozil v nakup pravega dirkalnika, magari yugo, ki je danes skoraj zastonj in bi izkusil pravo (beri: PRAVO [ok] ) dirkanje...

Je res, vse skup je kr drago, ali predrago, je pa neki posebnega, pomoje tudi za vožnjo, neki čist strganega, sm če pa gledaš realno, je pa tako in tako dirkanje skor karkoli sm da gre (ti mal za mini moto povem), brutalno, leti...., ko praviš za en avto, al pa recimo vsaj en kart, je pa vzdrževanje,cene dirkališ, da prideš do cilja itd itd tako drago, ta tistih recimo 2-3-4k eur , vrže na leto ++2-3-4keur, pa da čist pozabm na poškodbe, zlome, zvine ostalo..

Ce scrollas navzdol vidis da je opcijsko tudi nastavek za h-menjalnik (prav zraven sedeza, tam kjer naj bi bil pravi menjalnik [jezik12] ). Sicer bi znalo bit to malce nerodno glede na to da sem osebno pri g25 navajen da ga imam tik zraven volana... Sej ce ne pa ze privaris gor zravn volana se en kos pleha pa je :lol:

ubistvu ko ga pa malo bolje pogledaš, je pa ta pleh res mal tanek, tle ko stoji volan je vse skup res švohistično, je pa dobr sedež se prlomi in cena je kr taprava, čeprav za recimo 100e imaš ohoho železja, ko to gledam, pa kake cevi sm jaz mislu varit, se kr sam nase zgrozim in vidim da bom bolj na izi naredu svojega, ko bo čas seveda...

Na, sm komaj staknu en solidn sedez, pravzaprav 2 no, sam ce Kruh ne bo kupu tega druzga mu ga bom naprej prodal po kaksnih dveh mescih [Jel] biggrin.gif Zdej pa predn mi bojo en konkretn kokpit sestavl bo se trajal :( Zgleda da se bom v Braziliji pojavil se z lansko evolucijo (za razliko od mojih dveh kompanjonov [jezik12]laugh.gif)