Mai 134 Napisano September 2, 2008 Share Napisano September 2, 2008 ps: nisem preverjal liknov itd.. ampak.. pozor.. zadeva ni tako "nedolžna" kot se nam igričarjem zdi... zelo in res zelo trpi telo pri dolgotrajnem igranju, hrbtenica še posebaj.. tako da ... ne pretiravaj drugače si pa tud jaz želim enkrat en dobr simulator v svoji bajtici (ko bo bajtica) :mrgreen: pa good luck, pps: pridem stestirat Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano September 10, 2008 Share Napisano September 10, 2008 Vse lepo in prav, sam tukaj se za na koncu komplet simulator govori o koncni ceni - preracunano - vec tisoc evrov Ce bi ze imel tolk dnarja na razpolago bi ga pa odkrito povedano rajsi vlozil v nakup pravega dirkalnika, magari yugo, ki je danes skoraj zastonj in bi izkusil pravo (beri: PRAVO ) dirkanje... Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 10, 2008 Avtor Share Napisano September 10, 2008 Je res, vse skup je kr drago, ali predrago, je pa neki posebnega, pomoje tudi za vožnjo, neki čist strganega, sm če pa gledaš realno, je pa tako in tako dirkanje skor karkoli sm da gre (ti mal za mini moto povem), brutalno, leti...., ko praviš za en avto, al pa recimo vsaj en kart, je pa vzdrževanje,cene dirkališ, da prideš do cilja itd itd tako drago, ta tistih recimo 2-3-4k eur , vrže na leto ++2-3-4keur, pa da čist pozabm na poškodbe, zlome, zvine ostalo.. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano September 16, 2008 Share Napisano September 16, 2008 Mislem, za 200 evrckov s postnino vred se mi zdi pa ze kar dober nakup. Res da ni volana, sam vseeno je napram drugim ponudbam dalec najcenejsa ze izdelana varianta http://cgi.ebay.de/Rennsitz-play-game-s ... 286.c0.m14 Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 16, 2008 Avtor Share Napisano September 16, 2008 Mislem, za 200 evrckov s postnino vred se mi zdi pa ze kar dober nakup. Res da ni volana, sam vseeno je napram drugim ponudbam dalec najcenejsa ze izdelana varianta http://cgi.ebay.de/Rennsitz-play-game-s ... 286.c0.m14 pošteno je tole in zelo pocen! Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano September 16, 2008 Share Napisano September 16, 2008 Zgleda dobro, samo kaj je narejeno stojalo za H menjalnik :?: (jaz ne vidim (ali je na levi pa ni vidit)) Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano September 16, 2008 Share Napisano September 16, 2008 Ce scrollas navzdol vidis da je opcijsko tudi nastavek za h-menjalnik (prav zraven sedeza, tam kjer naj bi bil pravi menjalnik ). Sicer bi znalo bit to malce nerodno glede na to da sem osebno pri g25 navajen da ga imam tik zraven volana... Sej ce ne pa ze privaris gor zravn volana se en kos pleha pa je Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 16, 2008 Avtor Share Napisano September 16, 2008 ubistvu ko ga pa malo bolje pogledaš, je pa ta pleh res mal tanek, tle ko stoji volan je vse skup res švohistično, je pa dobr sedež se prlomi in cena je kr taprava, čeprav za recimo 100e imaš ohoho železja, ko to gledam, pa kake cevi sm jaz mislu varit, se kr sam nase zgrozim in vidim da bom bolj na izi naredu svojega, ko bo čas seveda... Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano September 20, 2008 Share Napisano September 20, 2008 A ni blo neki podobnega v BOFu, k morš met aliensko nogo, da spraviš stopalo okoli štange na zavorno pedalo Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 20, 2008 Share Napisano September 20, 2008 V bofu je blo kr neki. Tist so mel sam za predstavitev po moje. Ker ne vidm pogoja da tist kdo kupi. Na bremzo nisi mogel sploh pritisnit, ker je bla direkt za stango. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano September 20, 2008 Share Napisano September 20, 2008 Vem da ni blo za kupit, sam a ni bla lih tale tam za demo GT Prologue? Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 22, 2008 Avtor Share Napisano September 22, 2008 trg ki ponuja predelave http://www.act-labs.com/race3.htm# Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano September 22, 2008 Share Napisano September 22, 2008 Na, sm komaj staknu en solidn sedez, pravzaprav 2 no, sam ce Kruh ne bo kupu tega druzga mu ga bom naprej prodal po kaksnih dveh mescih [Jel] Zdej pa predn mi bojo en konkretn kokpit sestavl bo se trajal Zgleda da se bom v Braziliji pojavil se z lansko evolucijo (za razliko od mojih dveh kompanjonov ) Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 22, 2008 Share Napisano September 22, 2008 A zdej pa misliš, da boš kej boljši. Men se zdi, da če boš hotel bit kej boljši boš moral na Hondo prešaltat. Sam sedež ne bo dovolj :mrgreen: Citiraj Link to post
Recommended Posts