silicijeva dolina 1 254 Napisano February 2, 2014 Share Napisano February 2, 2014 Sem navaden mulc mladi voznik, navdušen avtomobilist, z željo po volanu ampak brez cekinčkov (zaenkrat še) in me zanima če ma kdo doma kak viška volan, ki ga trenutno ne uporablja in bi ga bil pripravljen posodit za kak teden, dva.. Tako, da se poleti lažje odločim kaj bi kupil. Lep pozdrav in hvala za vse odgovore že vnaprej Tudi sam sem imel pred davnimi,davnimi časi enak problem,potem sem si našel šiht,služil denarce in kupil prvi volan(najcenejšega od Logitecha ) Zakaj kupiti in zakaj ne sposojati? Ker ponavadi,ko si kaj sposodiš nekaj "crkne" in potem nastane prava ceramonija. Moj nasvet je,da ,če želiš virtualno dirkati šparaj cekine in do poletja se bo nabralo za kakšen cenejši novi volan,ali pa kakšen rabljen ranga G27. Ps.: Sedaj ko je napadlo toliko snega si imel idealno priložnost kaj zaslužiti z čiščenjem dvorišč. Zavihaj rokave in se ti bo nabral denar 3 Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano February 2, 2014 Share Napisano February 2, 2014 Saj pravim, da grem poleti na študentski šiht, pa bom že nabral tistih 100-200€ za konkreten volan. Samo nočem se potem poleti zaletavat pa kupit nekaj kar mi ne bi ugajalo Vsekakor pa spoštujem tvoje mnenje in nasvet Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 1, 2014 Share Napisano April 1, 2014 A kdo ve, če se da take profile kje pri nas dobit? Al pa kako se jim pri nas strokovno reče? Če rečem ekstruzijski profil za konstrukcijo s T-vtorom me nihče ne bo razumel Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano April 1, 2014 Share Napisano April 1, 2014 Hypex Lesce, se mi zdi da najcenejša varianta. http://hypex.si/sl/index/ Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano April 7, 2014 Share Napisano April 7, 2014 A kdo ve, če se da take profile kje pri nas dobit? Al pa kako se jim pri nas strokovno reče? Če rečem ekstruzijski profil za konstrukcijo s T-vtorom me nihče ne bo razumel To je alu profil. Tega majo v gorenju na tone sam prodajajo ga ne Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Zanimam se za sedez RS EVO V3 in imam vprasanje kje se ga da pri nas dobiti oz. kdo narocuje. Lahko je nov ali rabljen. Hvala za pomoc. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Vprašaj, če ti proda samo sedež. Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Ta sedež je žal že prodan:/ Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Kateri sedež se pa najbolj splača kupiti? V oči mi je padel evo rs v3 ali pa speedmaster v2. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Če mene vprašaš, se najbolj splača, da narediš sam Drugač je pa vse odvisno od tvojih potreb, želja in finančnih zmožnosti. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Jaz bom nabavil kar original športnega za v avto in sem gledal,da so že od 88€ dalje. Za 140€ dobiš že onega,ko ima preklopni naslon. http://www.sportline.si/Article.asp?articleid=35543 ali pa tega dirkaškega http://www.sportline.si/Article.asp?articleid=40273 Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Prvi pogoj je seveda, da podpir volan g27 ter da ima moznost pritrditve menjalnika. Evo rs se mi dopade ker ima ogromno moznosti nastavitev... Npr sedeza naprej nazaj, menjalnik na levi ali desni strani, nagib volana ter stopal itd...kar se tice cenovnega razreda bi max. Zapravil do 400€. Evo rs v3 iscem vsepovsod na bolhi ebay mimovrste oz vse razno vendar trenutno ne najdem nobenega, zato sem se ubrnil na vas:)) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Jaz sem si naredil iz lesa. Sedaj še pride sedež in sem zaključil. Mi ni pomembno kako izgleda in če se komu dopade,važna mi je funkcionalnost in namembnost. Pa še ponosen sem,da sem ga sam naredil za 50€ + 90€ sedež . Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Dej kaksno sliko prilepi:) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 1, 2014 Share Napisano September 1, 2014 Sem vseskupaj prestavil v tole temo, ker ne spada pod oglase. V tej temi boš našel tudi izdelke ostalih članov, ki ti lahko služijo kot inspiracija za izdelavo svojega cockpita. Citiraj Link to post
Recommended Posts