Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

Sem navaden mulc mladi voznik, navdušen avtomobilist, z željo po volanu ampak brez cekinčkov (zaenkrat še) in me zanima če ma kdo doma kak viška volan, ki ga trenutno ne uporablja in bi ga bil pripravljen posodit za kak teden, dva.. :) Tako, da se poleti lažje odločim kaj bi kupil.

Lep pozdrav in hvala za vse odgovore že vnaprej :)

Tudi sam sem imel pred davnimi,davnimi časi enak problem,potem sem si našel šiht,služil denarce in kupil prvi volan(najcenejšega od Logitecha ;) ) Zakaj kupiti in zakaj ne sposojati? Ker ponavadi,ko si kaj sposodiš nekaj "crkne" in potem nastane prava ceramonija. Moj nasvet je,da ,če želiš virtualno dirkati šparaj cekine in do poletja se bo nabralo za kakšen cenejši novi volan,ali pa kakšen rabljen ranga G27.

Ps.: Sedaj ko je napadlo toliko snega si imel idealno priložnost kaj zaslužiti z čiščenjem dvorišč. Zavihaj rokave in se ti bo nabral denar ;)

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Saj pravim, da grem poleti na študentski šiht, pa bom že nabral tistih 100-200€ za konkreten volan. Samo nočem se potem poleti zaletavat pa kupit nekaj kar mi ne bi ugajalo :)

Vsekakor pa spoštujem tvoje mnenje in nasvet ;)

• 1 month later...

A kdo ve, če se da take profile kje pri nas dobit? Al pa kako se jim pri nas strokovno reče? :D Če rečem ekstruzijski profil za konstrukcijo s T-vtorom me nihče ne bo razumel :D

smooth_vs_groove.jpg

To je alu profil. Tega majo v gorenju na tone sam prodajajo ga ne :)

• 4 months later...

Jaz bom nabavil kar original športnega za v avto in sem gledal,da so že od 88€ dalje. Za 140€ dobiš že onega,ko ima preklopni naslon. http://www.sportline.si/Article.asp?articleid=35543  ali pa tega dirkaškega http://www.sportline.si/Article.asp?articleid=40273

Prvi pogoj je seveda, da podpir volan g27 ter da ima moznost pritrditve menjalnika. Evo rs se mi dopade ker ima ogromno moznosti nastavitev... Npr sedeza naprej nazaj, menjalnik na levi ali desni strani, nagib volana ter stopal itd...kar se tice cenovnega razreda bi max. Zapravil do 400€. Evo rs v3 iscem vsepovsod na bolhi ebay mimovrste oz vse razno vendar trenutno ne najdem nobenega, zato sem se ubrnil na vas:))