Seko 7 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 Ta kontrukcija stane manj kot 100€ z barvo in železjem... Zdaj je samo odvisno kakšen sedež izbereš. Tole sem sam naredil in me je prišel železje 40€, lesena pohodniške plošče 50€( ker sem tako želel, drugače manj kot 20€), barva 10€, plin za varjenje 20€... Sedež pa 120€ Tako pa izgleda: 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 Seko tole si zrihtal na najbolj preprost način in zadeva je vsaj po slikah sodeč super funkcionalna Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 Švedski dizajn, funkcionalno in lepo. Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 PVC otočne cevi varianta, sam ne vem kolk je stabilno tole. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 PVC otočne cevi varianta, sam ne vem kolk je stabilno tole. Te cevi so sicer ful močne, ampak rado se dogaja, da se upogibajo. Sploh če so daljše. Je pa zelo dobra zamisel, ki pa tudi ni poceni. Najbolj so drage kolene oziroma T komadi. Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 Stabilno ziher je, mene bolj zanima kolko bo FFB vseskupaj tresel in kako se bo slišalo, še posebej za to, ker so votle Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 Stabilno ziher je, mene bolj zanima kolko bo FFB vseskupaj tresel in kako se bo slišalo, še posebej za to, ker so votle Saj so vse cevi na teh simulatorjih votle. Kako pa bi bilo če bi bile polne Potem bi zadeva tehtala preveč. Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 Seko dober si tole zrihto mater samo tole kar imam pa jaz namen in točno to kar želim me bo ziher stalo 5000 eur za svoj kokpit zato pa moram čakat nekaj časa da do takšnega denarja pridem. oz. prvo do denarja za volan potem pa dalje Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 mater samo tole kar imam pa jaz namen in točno to kar želim me bo ziher stalo 5000 eur za svoj kokpit zato pa moram čakat nekaj časa da do takšnega denarja pridem. oz. prvo do denarja za volan potem pa dalje Kaj pa imaš v mislih? Kajti za takšen denar že dobiš po mojem nekaj kar se miga Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 silicijeva dolina. tole so moje želje http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8l-oi05_lwU sej dosti pod jurja bi se tudi dalo naredit samo točno tist dashboard ki bi ga js imel mi dvigne ceno glede tistega miganja - sej nimam nič proti edino kar me moti je en problem. in ta je da se premika tak kot da bi v zelo razburkani vodi čoln vozo če avto voziš se le malo premika cena bo visoka namreč zato ker tisti avto je komaj pred pol leta ven prišel in ne bo neka že stara sorta Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 Sej ne boš dal 4 jurje za armaturko... Miga se pa tolk zato, da bi ti čutil tiste sile ki jih v avtu ko se z 150km/h prpelješ v ovink...ne pa zato ker bi se avto res tolk nagibal Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 tolko bo prišlo (če mi res ne uspe enega čisto stolčenegea dobit) ker novi stane 20 jurjev. in v pol leta še ni razbitih. če bi rabil audija bi ga dobil v takem času že zelo poceni samo če še ni razbitih Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 jaz bi pa takšnega imel, pa še poceni je al pa moskviča 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 4, 2012 Share Napisano March 4, 2012 hehe sej dober je ja xD ti zrihtam notranjost ferrarija za 5300 eur + transport pa boš mel ferrarija Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 28, 2012 Share Napisano March 28, 2012 Home made racing rig za manj kot 100$ 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts