zokid 772 Napisano August 9, 2012 Share Napisano August 9, 2012 gre gre vse gre , samo tako kot ti je murn povedal, brezveze kombinirat tole skupaj ker ti bo razmerje podrlo sipa velika ostalo malo 3 monitorji al pa trije projektorji, obojih je cena okoli 1000e 1 Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano August 12, 2012 Share Napisano August 12, 2012 OMGIGHO GO-GO Rocking Chair Več na kickstarterju. Kakšna je cena za tole igračko? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 12, 2012 Share Napisano August 12, 2012 Če maš link pod sliko da barantajo... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Sam na hitr ena slaba slikca z mobitela, da se mal považm My new baby 4 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 In prvi občutki proti Fanatecu? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Močnejši, tišji, velik boljše stopalke. Naštimal sm si tut progressive brake mod pa invertiral sm jih, da so tko kot v avtu in ne tako kot v formuli (al pa traktorju). Glede samga FFBja moram pa mal nastavitve poštelat za iRacing. V Race07 se mi zdi kar super za pelat. Sm do treh zjutrej fural na public serverjih Sami noobi Danes popoldne me čaka pa še vrtanje, da orng pritrdim zadevo. Treba bo tut mal ojačat ogrodje. Sm ga že za Fanateca na začetku mogu prec, ko sm kupu to šasijo, za tega moram pa spet, ker ma samo volan 10 kil. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 6, 2012 Avtor Share Napisano October 6, 2012 Volan je TOP, jaz mojega ne prodam za noben denar, sicer igram z njim le na PS3 GT5 , tudi menjalnik je vreden vsakega centa, čeprav je od 100e celo do 180e. Ko pa ga probaš, te pa takoj zasvoji, edini menjalnik ki ima 7 brzin in H shifter v enem. Vglavnem srečno z njim, hitro se tudi navadiš menjanje na volanu, ker ima velke ročke, je pa tudi enostaven za predelavo, da se obesi gor pravi velik odličen volan. Tudi pritrdit na mizo ali kam drugam se ga da zelo dobro, ker spodaj ima tisti šrauf-ročko zelo ogromno in močno, to fali Fanatecu, če se že grejo nek pro material , pa pozabijo na osnovo, aja le zato, da jim daš še kaj denarja...bom raje tiho... Sicer primerjava Fanatec CS stopalk in Thrust so meni vseeno boljše Fanatecove, vseeno so mi pa od Thrusta odlične, ker jih lahko obrneš-pač kot v pravem avtu.FFB je pa pomoje še možnješi od Fanatec CSR Elita, ne vem pa če je od Fanatec CS volana. Pride FFB prav za kakšne stare legende furat, da te pol roke bolijo...hehe. Srečno z njim! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Ja, stopalk nisem primerjal s ClubSport, ker so skoraj sigurno boljše. Primerjal sem jih z navadnimi CSR stopalkami. Te niso nč posebnga. Pri T500RS imaš občutek, da res držiš mal boljši volan v roki. Ni plastičen, tako kot CSR. Ne vem kako je z vašimi Porsche Fanateci - CSR je bil res cheap obroč - pa čeprov je blo 2 cm^2 alkantare. Na prestavne ročke se še malce navajam. Včasih me mal zmede, sam so res dost velike, tako da ni tak problem.Všeč mi je ker je res tih pri obračanju. Tut nobenga ventilatorja ni slišat. Zaenkrat super zadovoljen. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 6, 2012 Avtor Share Napisano October 6, 2012 Sicer meni se po 10-15min igranja prižge ventilator, niti ni tako tih, moti pa tudi ne. Ja itak so stopalke dost boljše od navadnih CSR, men je všeč ker so zelo težke, je pa volan res robustno narejen. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Poželenja vreden , zelo lepo Murn, zanimivo prebrat, poročaj še kaj..... Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano November 10, 2012 Share Napisano November 10, 2012 No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o celem projektu. 5 Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 11, 2012 Avtor Share Napisano November 11, 2012 Ohoho pošteno tole , tole me pa fino zanima, dej malo bolj poročej od začetka do konca, ne le samo na koncu, ti bomo zihr vsi hvaležni, od čega so tile mortizerji, so oljni? Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 12, 2012 Avtor Share Napisano November 12, 2012 Če kdo rabi 32tko imam eno, ki ne dela scart, vse ostalo ok, pa dam za 100e. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 12, 2012 Share Napisano November 12, 2012 model povej Citiraj Link to post
Recommended Posts