Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

gre gre vse gre [ok] , samo tako kot ti je murn povedal, brezveze kombinirat tole skupaj ker ti bo razmerje podrlo sipa velika ostalo malo 3 monitorji al pa trije projektorji, obojih je cena okoli 1000e [krniki]

• 1 month later...

Močnejši, tišji, velik boljše stopalke. Naštimal sm si tut progressive brake mod pa invertiral sm jih, da so tko kot v avtu in ne tako kot v formuli (al pa traktorju).

Glede samga FFBja moram pa mal nastavitve poštelat za iRacing. V Race07 se mi zdi kar super za pelat. Sm do treh zjutrej fural na public serverjih :D Sami noobi

Danes popoldne me čaka pa še vrtanje, da orng pritrdim zadevo. Treba bo tut mal ojačat ogrodje. Sm ga že za Fanateca na začetku mogu prec, ko sm kupu to šasijo, za tega moram pa spet, ker ma samo volan 10 kil.

Volan je TOP, jaz mojega ne prodam za noben denar, sicer igram z njim le na PS3 GT5 , tudi menjalnik je vreden vsakega centa, čeprav je od 100e celo do 180e. Ko pa ga probaš, te pa takoj zasvoji, edini menjalnik ki ima 7 brzin in H shifter v enem.

Vglavnem srečno z njim, hitro se tudi navadiš menjanje na volanu, ker ima velke ročke, je pa tudi enostaven za predelavo, da se obesi gor pravi velik odličen volan.

Tudi pritrdit na mizo ali kam drugam se ga da zelo dobro, ker spodaj ima tisti šrauf-ročko zelo ogromno in močno, to fali Fanatecu, če se že grejo nek pro material , pa pozabijo na osnovo, aja le zato, da jim daš še kaj denarja...bom raje tiho...

Sicer primerjava Fanatec CS stopalk in Thrust so meni vseeno boljše Fanatecove, vseeno so mi pa od Thrusta odlične, ker jih lahko obrneš-pač kot v pravem avtu.FFB je pa pomoje še možnješi od Fanatec CSR Elita, ne vem pa če je od Fanatec CS volana. Pride FFB prav za kakšne stare legende furat, da te pol roke bolijo...hehe.

Srečno z njim!

Ja, stopalk nisem primerjal s ClubSport, ker so skoraj sigurno boljše. Primerjal sem jih z navadnimi CSR stopalkami. Te niso nč posebnga.

Pri T500RS imaš občutek, da res držiš mal boljši volan v roki. Ni plastičen, tako kot CSR. Ne vem kako je z vašimi Porsche Fanateci - CSR je bil res cheap obroč - pa čeprov je blo 2 cm^2 alkantare. Na prestavne ročke se še malce navajam. Včasih me mal zmede, sam so res dost velike, tako da ni tak problem.Všeč mi je ker je res tih pri obračanju. Tut nobenga ventilatorja ni slišat. Zaenkrat super zadovoljen.

Sicer meni se po 10-15min igranja prižge ventilator, niti ni tako tih, moti pa tudi ne. Ja itak so stopalke dost boljše od navadnih CSR, men je všeč ker so zelo težke, je pa volan res robustno narejen.

• 1 month later...