Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Tudi meni je zelo všeč. Že na daleč vidiš, da je kvaliteta na visokem nivoju. Okvir izgleda izredno močen.

Moti me edino nestabilnost držala za volan pri 15:35, ki je popolnoma nesprejemljiva in za moje pojme totalno uniči celotno stvar. Mi je prav malo sumljivo (da ni bilo kaj narobe sestavljeno?). No v vsakem primeru bo ta problem verjetno hitro odpravljen. Super kokpit, pa tudi cena ni prehuda glede na konkurenco, ker izgleda res konkreten.

Je kar pošteno dražji od Playseat-a, ja, ampak ju ne moreš primerjat. Kokpiti podobne kvalitete so ponavadi še dražji.

EDIT: No saj naročanje v Evropo zaradi teže verjetno ne pride v poštev, ampak v Ameriki bo verjetno šel v promet.

Volan tukaj ni vključen v ceno. Vaši volani tut niso vredni več kot 50€ material pa smo vsi plačali krepko več. Morate se zavedat da v ceni nekega produkta ni samo material železja, je še marsikaj drugega.

Če pa kdo misli, da lahko to naredi za 300€ pa mu svetujem, da začne z izdelavo, ker verjetno ne bo sproti dohajal proizvodnje...

Sedita pa na Rs-ih, hehe....Itak da ni vredn noben toliko denarja, meni osebno je še grd, preveč železja, sedež mi je čist mandžarski- se oproščam, ma čudn mi je.

rs je pol ceneje in lepši, pa še rs je še en krat predrag.Playseat je meni osebno kr neki, štango med nogami.Se pa z dvema menim, ki imata voljo , prave strojčke, pa da se bi nekaj lepega naredilo, podobno rs-u, za ceno max 190,200e sedež in ogrodje ali pa pač po izberi sedeže, cene so pa tukaj skor no limit.

Sam sem pogledal video in moram reči, da je ta zadeva videti super [ok] Ogrodje je močno, zavzame malo prostora in če se rešim par zadev v mojem malem stanovanju, ga enostavno postavim v kot in ne bi nobenega motilo :lol: Mislili so na vse (mobilnost, preprostost), le cena je zares previsoka [Jel2]

Če mi nekdo posodi delavnico zavarim enako zadevo za 200-300 € v kar je vključeno barvanje, delo in materijal [smoke]