Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

pr zokidu je res fajn, odlicno ma postimano tole. Danes spet pri njem tole mal občudoval. Pa še moj volan je zdaj čisto porihtan, pa že spet sm se na štajerskem najedu! 1. liga [ok]

• 2 weeks later...

Temu se reče petarda, sm cena je pa raketa, prbližn cca 5,6k eur sicer model o njem vse opiše, tudi kritizira frexa in eccija, pač tako šaltanje pa na velko vidiš v filmčkih, ponavadi tako japančki žuljo non stop v pravih dirkalnih avtih...

zokid si je fino tole zrihto.

jaz pa žal nimam vem svojega špil placa in upam da bo hitro prispel nazaj :D

namreč mi je tisti nemec na youtubu dal idejo ko je dal direkt armaturko od avta noter :D

pa lepo ma zokid izkušnje s temi električnimi stvarmi tak da se boma zmenla ko nabavim vso opremo :D me pa nekaj zanima - to maš narejeno za določeno igro ali ti deluje na vseh? pač tale merilnik hitrosti pa brzine?