weasel 13 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 Rabiš slučajno kaj takega? http://www.ebay.co.u...=item460050ecfe Citiraj Link to post
David91 68 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 to je to ja samo jaz tega nebi kupoval haha ker zgleda zelo sumljivo Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 Sem mal pogledu skoz inventar, pa sm najdu eno staro zvočno... nvem če dela, ti jo pa lahko pošlem... po želji. 1 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 Sem mal pogledu skoz inventar, pa sm najdu eno staro zvočno... nvem če dela, ti jo pa lahko pošlem... po želji. stare zvočne vedno delajo(so full vzdržljive)...je pa tak da mu 90% nebo delalo ker ma win 7 in nima podpore lahko pa poskusi hehe Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 Sem mal pogledu skoz inventar, pa sm najdu eno staro zvočno... nvem če dela, ti jo pa lahko pošlem... po želji. Ja lahko mi jo pošleš. Marko sem te dodal na MSN-ju Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 22, 2012 Share Napisano January 22, 2012 Rabiš slučajno kaj takega? http://www.ebay.co.u...=item460050ecfe Ja tole bi pasal ja. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano January 24, 2012 Share Napisano January 24, 2012 stare zvočne vedno delajo(so full vzdržljive)...je pa tak da mu 90% nebo delalo ker ma win 7 in nima podpore lahko pa poskusi hehe S tem sem se tudi osebno že parkrat igral.. Zvočna bo delala 100% v Win7, prav tako gameport.. Vprašanje je samo, če bo prepoznalo joystick- osebno mislim da ga ne bo. Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 25, 2012 Share Napisano January 25, 2012 S tem sem se tudi osebno že parkrat igral.. Zvočna bo delala 100% v Win7, prav tako gameport.. Vprašanje je samo, če bo prepoznalo joystick- osebno mislim da ga ne bo. Sem že videl video k je isti model joystika in je delal Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 25, 2012 Share Napisano January 25, 2012 denis, poslano.. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 30, 2012 Avtor Share Napisano January 30, 2012 Maš pa lep plac naj ti res dobro služi, stol je udoben? hehe Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 A to šah igraš na volan? Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Evo lotil sem se nadgradnje hlajenja na volanu...Za enkrat je takole Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 30, 2012 Avtor Share Napisano January 30, 2012 Hehe sm od kje pa kaj piha, ti skor garantiram, da se bo s tem rebri bolj grel, psut DF PRO-ja dokler laufa, moje mnenje... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Maš pa lep plac naj ti res dobro služi, stol je udoben? hehe Ja, hvala play! Včeraj je super služil! Postavljeno v treh minutah, eno tačko sem nekje izgubil, moram drugo dobit. Stol zna bit po dveh urah zelo neudoben. Nisem navajen tako pokonci sedet. Obstaja velika verjetnost, da ga bom zamenjal za kakšnega bolj udobnega, čeprav izgleda super Malce bo treba še poštimat zadevo, ker "roka" za volan ni najbolj stabilna in se malo premika levo-desno/gor-dol. Ne vem kako naj sicer stabiliziram, ker je problem, ker se že na tleh malce premika - bo treba mal zgruntat pa švasaparat zalaufat Luknje za pedale so v piko zvrtane, tko da super! Ker se sedež zelo hitro odstrani, sem razmišlal, da bi naredil isti nastavek za pisarniški stol in bi ju samo zamenjal za gledanje filmov in igranje šaha Ampak ugotavljam, da tudi za kakšno dolgotrajno dirkanje ni najbolj udoben, tako da bom verjetno kakšen udoben sedež iz kakšnega avta najdu in ga namontiral gor. Če ima kdo kaj dobrega kje na lagerju, lahko menjava Citiraj Link to post
Recommended Posts