Adri 622 Napisano November 30, 2010 Share Napisano November 30, 2010 Vidim, da izstopam pri ekranu, ker imam še vedno staro škatlo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Zanimivo Pa še pocen je: 5000€ 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 7, 2010 Avtor Share Napisano December 7, 2010 Prpeleš eno babo v flet, pa zihr jo narajca in se sleče takoj.. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Prpeleš eno babo v flet, pa zihr jo narajca in se sleče takoj.. Hehe, pol tale beštija ni zame...če se men kaj takega doma zgodi mi žena nekaj odbije....shit no... pa sem že mislil kupit Citiraj Link to post
skippy 2 Napisano January 9, 2011 Share Napisano January 9, 2011 Evo še moja malenkost Vzelo mi je 3 dni po cca. 5 ur dnevno, pa use skup pršlo 40 eur (velik cenejše kokr sm mislu d bo ) treba je še lepo prebarvat pa švase poštimat, to je bla sm testna vožnja 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 9, 2011 Share Napisano January 9, 2011 Skippy, a maš okol obrnene pedale? Kako se to kej obnese? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 jaz jih imam tudi okoli obrnjeje pa se mi zdi da imam bolsi nadzor na pedalmi(lepse doziram), ker izvajas iste gibe kot pri pravem avtu Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 10, 2011 Avtor Share Napisano January 10, 2011 Dobr maš poštimano, močno, funkcionalno,trpežno, ne pa da človek da 300eur za nek sim, pol se pa hvali, moje je pa lepo, meni je pa obratno, te domače reči so mi noro hude, ker vsak mal drugače nardi!Pohvale! 1 Citiraj Link to post
skippy 2 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 Skippy, a maš okol obrnene pedale? Kako se to kej obnese? ja mam okol obrnjene. Men se ful dopade, kot je že reku, je mal bol domače k si nekako bol navajen iz normalnega avta, pa še men je fuul prou pršlo k se de jih tako razporedit kokr sam hočš, tako d lahku brez problema zdej tud delam z heel-toe tehniko, k so bla prej pedala mau preveč skupaj. Sicer morš bit pa zelo previdn z žičkami na pedalih, js jih naprimer nism odpeu k sm obračou d nebi zamešou in pol sm eno odtrgou. Cele kolobocije pol to lepo nazaj v tisto mejhno luknco spravt pa lotat Citiraj Link to post
skippy 2 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 Sicer pa ja, ni neki estetsko, še posebej s to 70's umazano zeleno barvo, zato pa čim prej treba preštrihat na črno/srebrno Je pa tud men enkratno, kr je res trdno pa filing med vožnjo je bolši, k sediš na pravm avtomobilskem zicu pa ni menjalnik zravn volana na mizi Za relativno mau dnarja si lahko res ogromno zbolšaš cečotno izkušnjo vožnje Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 Js se že eno leto spravlam, da bi kej naredu pa ni in ni časa... Zic mam prštiman, treba samo še idejo dobit kako vse nardit, taprave mere premert, da bom dosegu pedala, da ne bo volan previsoko itd. Bo zdj spomladi mal več časa pa bomo Citiraj Link to post
skippy 2 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 Matjaž če ti kej pomaga mam js u google sketchup-u narisano idejo kukr bi mogu moj cockpit izpast. Sm pol pa sm d je blo hitrejš narjen sm neki stvari stran uzeu pa poenostavu Glede mer pa js nism na začetku meu nekih mer sm sprot se lepo usedu pa sprobou kam bi kej šlo kr dobr na konc izpalu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 Ja, sej tako bom mogu tut js nardit Pa bolj se nagibam k leseni konstrukciji kot železni, saj nisem lih spreten s švasaparatom Šraufat pa žagat pa znam brez težav Pa še bolj domače se mi zdi, da me ne bo kdo izselu iz bajte Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 10, 2011 Share Napisano January 10, 2011 če rabiš načrte za švasanega jih imam jaz zrisane takole ce rabiš dobiš to pri meni! Glede švasa pa je tak- mislim da sem enkrat že omenil če je komu prit v Mb pa pripelje material mu jaz švasnem Za člane Slo Racinga švasnem gratis 1 Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Men je pa tole všeče,sploh ker se da veliko stvari nastavljat,se ga bo treba lotiti izdelave. Citiraj Link to post
Recommended Posts