B_U_R_I 3 290 Napisano May 11, 2010 Share Napisano May 11, 2010 No ja ... Če gledamo price vs. performance, so sigurno boljše varjante od Frexa in Eccija ... Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano May 11, 2010 Share Napisano May 11, 2010 Ja, to je nedvomno. To je bila bolj popestritev (in moja pobožna želja za daljnjo prihodnost) ne ravno bogatega cvetobera računalniške volanizacije. Dejstvo je, da za keš, ki ga daš za "vrhunski" simulator, dobiš soliden rabljen avto oz. že kar novega. Pa tudi to je dejstvo, da če bi bil rojen s srebrno žlico v ustih, bi definitivno sukal Eccija (Frex bi bil za backup, dočim bi Logiteche in Fanatece obračala otročad). Sedaj se pa moramo zadovoljiti z DIY projekti in več kot zadovoljivimi Logitechovimi izdelki ter lahko ponosno rečemo, da nam prav nič ne manjka. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 15, 2010 Avtor Share Napisano May 15, 2010 EH ubistvu gre toliko keša, da dobiš soliden dirkalni avto, ne sm navadni,(dp Integra 7k eur) Zokid še en x KAPO DOL, pošteno, zelo lep mi je volan, a vse ostalo legenda,dojaja, komaj čakam na zimo, bo veliko pri meni delovne (nov plac, nov projekt)! Uros ubistvu dost dobr razmislaš, samo kaj boš dobil če daš še 2k, 3k več, če pa imaš od Frex-a za 2k ceneje, kje je tista cenovna natančnost, razlika.....mislim, da je v tem rangu skorajda ni, je minimalna, ne pa pomena 2k, 3k eur! Takole, kje je tisti fant, ki je do mene frex-a nabavu, on naj bi imel doma hidravliko, zanima me kaj več, nisi to ti ta Uroš? Če si sory-da sm tak talent da ne vem! Moja želja in nekak resnična je, hidravlika in kokpitn narejen v piko kot je pravi WTCC avto, oz dosti všeč so mi starodobniki, škoda ker ni novega GTL-a in bi naredil kokpit po starodobniku. Veliko digitalnega meni ne pomeni nič, sem pristaš stare klasike in nekaj delno novega! lp ps obenem bi dodal da, z vso to šaro, ne narediš bolšega časovnega rezultata, primer wtcc vožnja na frex ti pobere od 1 do 2 s na krog, kaj mi pomeni vsa tehnika itd, pomeni mi le gušt! Citiraj Link to post
Seko 7 Napisano May 15, 2010 Share Napisano May 15, 2010 Pa da še jaz predstavim mojo zadevo. Imam custom volan in distančnik, potem costum box za šalt kebl. V škatlo pride še ročna vse posreči nasledn teden. Kjer je zdaj pokrov na škatli je samo začasen, potem pride iz rosfeja pokrov. V planu imam da naredim še boost in celoten števec od avta, samo ga še iščem. 1 Citiraj Link to post
Matic 7 Napisano May 15, 2010 Share Napisano May 15, 2010 kje si kupil volan in kolk si dal? Distančnik si sam naredil? Super drugače Citiraj Link to post
Seko 7 Napisano May 15, 2010 Share Napisano May 15, 2010 Volan sem dobil preko prijatelja, dal sem 60€. Distančnik je narejen iz lesa in je super. Je pa vse home made. Kmalu pride še armaturka od cliota 1-ke. Seveda porezana. Me pa zanima, kje bi dobil boost števec in obratomer. Tko kot ima uporabnik zokid? Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano May 15, 2010 Share Napisano May 15, 2010 Današnji dan sloRacing ekipe Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 16, 2010 Avtor Share Napisano May 16, 2010 Heeee NOROOOOOOO!!!! Evoga mojga frexa, vidm da vas dobr miga, OBČUTKI?, prosim čim več besedila, NORO POHVALE!!!! [champ] Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 Ročna je digitalna ali analogna? Drugače pa awsome =D Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano May 18, 2010 Share Napisano May 18, 2010 Volan sem dobil preko prijatelja, dal sem 60€. Distančnik je narejen iz lesa in je super. Je pa vse home made. Kmalu pride še armaturka od cliota 1-ke. Seveda porezana. Me pa zanima, kje bi dobil boost števec in obratomer. Tko kot ima uporabnik zokid? V vsaki tuning trgovini ali pa na netu(ebay.de). Če pa boš kupoval rabljene stvari, pa moraš pazit da bo obratomer in boster digitalni, ker analogne bos bolj težko povezal z pc-jem Citiraj Link to post
rok.debevc 0 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Evo da vas mal sproti obveščam s čim se trenutno ukvarjam na SmartRS-u. Želim na daljavo kontrolirat špile... pa sm zdej prišel do tega da ga lahko krmilim s skoraj vsakim brskalnikom pa to... Vse to je seveda WIP - work in progress pa to Poglej filmček: SmartRS - Remote Manager WIP lp, R Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 20, 2010 Avtor Share Napisano May 20, 2010 Mark kaj zdej, kaj ste vsi tako je..... skrivnostni no, naj en mal pove, kakšni so občutki itd, je res to tako težko, al kaj, tole pa niti mal ne kapiram, da da nekdo nek film, pol je pa tiho! Ok ga skritiziram čist, tak sistem vi pa Dirt gledate furate, kot ene ovčke,dejte no.... [guns] Maajke mi če še jaz kdaj kaj povem, resno!! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Bi moral biti tam pa furat Dirt pa bi videl kaj je pure fun Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 20, 2010 Avtor Share Napisano May 20, 2010 Bi moral biti tam pa furat Dirt pa bi videl kaj je pure fun Se bojite da vam kdo to skopira, ker ste vsi tako tiho, to mene žre, od kje vam taka prijaznost, da noče niti en povedat, kako pa kaj! Po vidu sledeč, je more bit dobr test, če si non stop v ograjah, špil sam ni slab, ga igram na x-su, pa vseen no! Da bi zapravil več keša, pa da rečem da je dobr furat Grid [dance] , komedija čista! (Ne da se norca delam, sm jezn sem ket ste vsi tih, kot ne vem kaj, sm jezn ku vrag.... [guns] Citiraj Link to post
rok.debevc 0 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Ti si samo mal nase jezn, ker se še nisi prlpelu v LJ in me poklicu... da bi sam stestiral zadevo. SmartRS se za čas NT konference seli v Portorož - na razstavni prostor podjetja Mikrografija. lpR Citiraj Link to post
Recommended Posts