Speedboy 0 Napisano February 7, 2008 Share Napisano February 7, 2008 Ja jaz ravno tako rajši ne bom slikal moj igralni"plac",je nekaj takega kot ga ima moj moštveni kolega Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 11, 2008 Share Napisano February 11, 2008 http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1822434# Če kdo rabi sedež... Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano February 13, 2008 Share Napisano February 13, 2008 Trenutno nimam doma LCD-ja, brežične miške in tikovnice (v LJ na študiju), pa tudi stol (počivalnik) bom mogoče zamenjal za kakšen dirkaški sedež... Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano February 13, 2008 Share Napisano February 13, 2008 Trenutno nimam doma LCD-ja, breĹžiÄne miĹĄke in tikovnice (v LJ na ĹĄtudiju), pa tudi stol (poÄivalnik) bom mogoÄe zamenjal za kakĹĄen dirkaĹĄki sedeĹž... Isti monitor, isti volan, isti zvoÄniki:D Sam zdej dobim 22" Widescreen LCD Citiraj Link to post
Speedboy 0 Napisano February 13, 2008 Share Napisano February 13, 2008 Kakšna je sploh razlika med lcd tv in lcd monitorjem? Ne vem kaj naj bi kupil... Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano February 13, 2008 Share Napisano February 13, 2008 Kakšna je sploh razlika med lcd tv in lcd monitorjem? Ne vem kaj naj bi kupil... Stari js sem ravno gledal prospekte od Big Banga in videl nekaj LCD-jev, ki bi jih kar šel kupit (še sreča da nimam denarja)! Najbrž bom jutri prinesel od starega LCD k računalniku in izprobal kako izgleda v igri. Drugače sem enkrat že probal igrat in je kar ok, čeprav mi je stara grafična nekj štrajkala in ni delalo ravno kot bi moglo, je pa slika v namizju, wordu in pri brskanju bila kar bedna!!! Play kok so pa kaj udobni ti športni sedeži? Mislim, da bi bilo bolje kje dobit od kakšnega rasutega avta sedež, saj ga lako nastavljaš še po višini... Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 13, 2008 Avtor Share Napisano February 13, 2008 KakĹĄna je sploh razlika med lcd tv in lcd monitorjem? Ne vem kaj naj bi kupil... Stari js sem ravno gledal prospekte od Big Banga in videl nekaj LCD-jev, ki bi jih kar ĹĄel kupit (ĹĄe sreÄa da nimam denarja)! NajbrĹž bom jutri prinesel od starega LCD k raÄunalniku in izprobal kako izgleda v igri. DrugaÄe sem enkrat Ĺže probal igrat in je kar ok, Äeprav mi je stara grafiÄna nekj ĹĄtrajkala in ni delalo ravno kot bi moglo, je pa slika v namizju, wordu in pri brskanju bila kar bedna!!! Play kok so pa kaj udobni ti ĹĄportni sedeĹži? Mislim, da bi bilo bolje kje dobit od kakĹĄnega rasutega avta sedeĹž, saj ga lako nastavljaĹĄ ĹĄe po viĹĄini... Jst sm enako gledal za lcd tv 22col,Samsung 380eur-drag ni pocen,sm maĹĄ vse,tv, za kako konzolo,tudi ps3,x360 je zakon ta lcd,sm sm zmer mislu da je na veÄjem lcd slabĹĄa slika,pa me je presenetlo vse skup, sedeĹž kaj pa vem,treba ga naĹĄtimat mal bolj,sedi se dobr,Äe misliĹĄ kako si prpasan not,je res dobr, sm moram Ĺželezje skup zmetat,bom naredu za naprej nazaj,pa enako mal viĹĄine,. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Ekola nov volan....najbolj mi je všeč tale člen "Wireless pedals with + 100 hours battery life time (low battery warning on display and optional power supply cable for simulators)" Par dratov manj http://www.fanatec.de/html/index.php?id ... 0en%20?%3E Cena baje okol 300€ Full Features Porsche 911 Turbo Wheel: Original Porsche 911 Turbo steering wheel design Licensed by Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH Authentic metal Porsche logo on wheel Hand stitched leather wheel manufactured according to Porsche quality standards Compatible with PC and Playstation 3 (all games which support ForceFeedback wheels) 6+1 Speed H-pattern gear stick with realistic shifting feel Additional exchangeable sequential gear stick included Wireless pedals with + 100 hours battery life time (low battery warning on display and optional power supply cable for simulators) Realistic clutch pedal with declining resistance Pressure sensitive brake emulation with soft-stop Diameter of wheel is 300 millimeters Gear sticks are interchangeable and can be mounted on the left or right side Turning angle can be adjusted in the wheel to 900°, 360° or 180° or in 1° steps by software For PC: Strong table clamps with quick release, special non-slip rubber pads, and Velcro strips on the pedals keep everything in place. Integrated nuts allow the strong fixation on a gaming cockpit For Playstation: Attachable lap wings and the attachment of the gear sticks to the wheel allow comfortable game play in the living room without the use of a table Illuminated button symbols switch automatically between PC and Playstation Powerful Mabuchi RS 550 Motor as used in RC cars delivers extra strong ForceFeedback effects Additional 2 Force Feedback actuators in the wheel simulate motor vibrations Extra smooth and silent belt drive without mechanical dead zone High resolution wheel sensor TUNING functions with LED display Saves up to 5 wheel set-ups Adjust ForceFeedback strength during game play Adjust sensitivity independent from the game Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 A to si že kupu al si šele naroču al samo objavljaš, da je vn prišel? Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Samo ta volan nebo tako dober kuker G25 :?: .......Mislim kupit kej novega, pa rabm infote............ Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 V spletni reviji AutoSimSport je bil objavljen nek test tega volana in kolikor sem na hitro prebral se je dobro odrezal! Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Ta je huda, prva serija teh volanov se imenuje "Nordschleife edition" Mene bolj zanima kaj je to za ena firma, nobena od renomiranih :?: Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Mogoče bi koga zanimalo! http://slo-tech.com/script/forum/izpisi ... neprebrano Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Zgleda že fajn, sam je velik manj rally kt g25 G25 RULA!!! Citiraj Link to post
Recommended Posts