Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

Moj virtualni avto je pa dozivel tezko pricakovane posodobitve [dance]

tkh-IMGP45.jpg

c11-IMGP45.jpg

xsj-IMGP45.jpg

Rew burner od symproject

GI Max Gear Indicator od symproject

obratomer FK 11000 rpm z light shift [krniki]

Evo se video:

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

uporabljam navadni avtomobilski digitalni obratomer zvezan na rewburnerja(ti simulira cinspulo oz. dig.elektronoko za obratomer), podprto z simdash programom ti trenutno podpira sledeče igre:

-top race 2009

-rFactor

-rbr

-race 07

lfs

-iracing

-gtr2

-gtl

-CMc Dirt

-turismo carretera

Komplet z vsemi postninami me je prisel cca 100e!

dodan pa se je home made ir-tracker [jezik12]

• 3 weeks later...

Evo pa še moj tadrug dirkaški plac, na okoli 1000m. Boljši zic in kar dost boljši pogled ven, kot pa doma... :D Samo kabl morm še potegnt po bajt, ker wireless sux, pa se vam lah kar s tam pridruzim na dirko kdaj pa kdaj. :)

voztvozt1-1.jpg

ps: play zdaj dela volan brezhibno. :)

Pek super, sej veš kolk je blo panik, pol s emi pa še un poba norce špila, kaj bi ga....

Res maš lepo, sm pogled maš pa fenomenalen, gledam debelo če je to kako platno pa projektor, noro!(Mam tudi jat tak pogled na vikendu in je več vredn kot bilokak simulator, heee) [champ]

• 4 weeks later...

Evo nekaj novga z moje strani in sicer ATI EYEFINITY. Monitorji 3x19inch samsung 940B (5:4). Sm mel enga doma pa 2 rablena še dobil. Rabu sm pa še AS615AA adapter Displayport -> VGA. Drugi pasivni adapterji ne delajo z EYEFINITY. Adapter je blo kar teško dobit, vsaj drugega (ki ga nisem rabil zase ampak poslal Vedranu)

Tkole nekak pa zgleda: (kvaliteta slike mobitelu primerna) :P

image4.jpg

Jaz sem trenutno na navadnem stolu (ob dirkah v kuhinjskem, drugače v pisarniškem), edina custom zadeva je ena navadna lata, ki drži pedale na mestu. :D

Ko bo čas (in denar), si bom pa verjetno omislil kak DIY simulator.

Sedež bo verjetno kakšen odslužen iz avta ali pa nekaj takega: http://asrb2c.tronportal.si/Article.asp?articleid=36339

Ogrodje je pa itak najmanjši problem. :wink:

Zanimivo, da ni še nobeden omenil Ecci produktov...

6000_05_m.jpg

6000_11_m.jpg

Uradna stran.

Bojda deluje odlično v tandemu s temle...

25403889.jpg

Uradna stran.

Sedaj se pa lahko začne slinjenje (vključno z mano). Frex, Logitech, Fanatec, etc., eat your heart out. :twisted: