zokid 772 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Moj virtualni avto je pa dozivel tezko pricakovane posodobitve Rew burner od symproject GI Max Gear Indicator od symproject obratomer FK 11000 rpm z light shift Evo se video: Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 10, 2010 Avtor Share Napisano March 10, 2010 Kaj pa uporabljaš al kak program za obratomir, al je to tisti obratomir ki je narejen točno za to? Pa v katerih igrah ti dela? Pošteno, hvala! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 12, 2010 Share Napisano March 12, 2010 uporabljam navadni avtomobilski digitalni obratomer zvezan na rewburnerja(ti simulira cinspulo oz. dig.elektronoko za obratomer), podprto z simdash programom ti trenutno podpira sledeče igre: -top race 2009 -rFactor -rbr -race 07 lfs -iracing -gtr2 -gtl -CMc Dirt -turismo carretera Komplet z vsemi postninami me je prisel cca 100e! dodan pa se je home made ir-tracker Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 28, 2010 Share Napisano March 28, 2010 Evo pa še moj tadrug dirkaški plac, na okoli 1000m. Boljši zic in kar dost boljši pogled ven, kot pa doma... Samo kabl morm še potegnt po bajt, ker wireless sux, pa se vam lah kar s tam pridruzim na dirko kdaj pa kdaj. ps: play zdaj dela volan brezhibno. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano March 29, 2010 Share Napisano March 29, 2010 A sedež si pa kar sovozniku mazno!? :D Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 29, 2010 Share Napisano March 29, 2010 Če sm ze tok cajta presedel v hyundai pony, bom vsaj zica navajen, pa ceprav sovozniskega ja. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 2, 2010 Avtor Share Napisano April 2, 2010 Pek super, sej veš kolk je blo panik, pol s emi pa še un poba norce špila, kaj bi ga.... Res maš lepo, sm pogled maš pa fenomenalen, gledam debelo če je to kako platno pa projektor, noro!(Mam tudi jat tak pogled na vikendu in je več vredn kot bilokak simulator, heee) Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 Če sm ze tok cajta presedel v hyundai pony, bom vsaj zica navajen, pa ceprav sovozniskega ja. A gdje slika sa 3 monitora (ati eyefinity) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Evo nekaj novga z moje strani in sicer ATI EYEFINITY. Monitorji 3x19inch samsung 940B (5:4). Sm mel enga doma pa 2 rablena še dobil. Rabu sm pa še AS615AA adapter Displayport -> VGA. Drugi pasivni adapterji ne delajo z EYEFINITY. Adapter je blo kar teško dobit, vsaj drugega (ki ga nisem rabil zase ampak poslal Vedranu) Tkole nekak pa zgleda: (kvaliteta slike mobitelu primerna) Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 8, 2010 Avtor Share Napisano May 8, 2010 Ja ubijalsko Pek, kapo dol! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano May 11, 2010 Share Napisano May 11, 2010 Evo malo smo povečali premer volana 1 Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano May 11, 2010 Share Napisano May 11, 2010 Jaz sem trenutno na navadnem stolu (ob dirkah v kuhinjskem, drugače v pisarniškem), edina custom zadeva je ena navadna lata, ki drži pedale na mestu. Ko bo čas (in denar), si bom pa verjetno omislil kak DIY simulator. Sedež bo verjetno kakšen odslužen iz avta ali pa nekaj takega: http://asrb2c.tronportal.si/Article.asp?articleid=36339 Ogrodje je pa itak najmanjši problem. :wink: Zanimivo, da ni še nobeden omenil Ecci produktov... Uradna stran. Bojda deluje odlično v tandemu s temle... Uradna stran. Sedaj se pa lahko začne slinjenje (vključno z mano). Frex, Logitech, Fanatec, etc., eat your heart out. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts