Killer_B 87 Napisano February 2, 2010 Share Napisano February 2, 2010 Tle se pa ne bi strinjal....večji kot je monitor (po možnosti TV) boljše je furat...kdo bo pa zijal v tist majhen monitor...sej še oslepiš! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2010 Share Napisano February 2, 2010 Ja js sm bil tut čist navdušen, ko sm šel iz 17" na 24" Sm mogu še nov hardware nabavt, da nism mel samo 13 FPS Zdj je pa awesome. Samo škilt bom začel na polno, ker je to čist preveliko na takem mejhnem prostoru, k ga mam js Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 2, 2010 Share Napisano February 2, 2010 Tle se pa ne bi strinjal....večji kot je monitor (po možnosti TV) boljše je furat...kdo bo pa zijal v tist majhen monitor...sej še oslepiš! prav imas vecje je lepse sem sel iz 19 na 24 in je razlika ocitna se posebej v resoluciji, obcutek imas da vidis dosti vecji spekter(opticna varka) razmisljam da preko hd-ja priklopim na lcd 82 diagonale Ale dobis po mailu samo preskenirat moram pa ti se ta teden posljem na mail!! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Ale dobis po mailu samo preskenirat moram pa ti se ta teden posljem na mail!! Hvala! Se pa nič ne mudi...ko boš mel čas. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Če greš iz 4:3 na 16:9 ni prov nič optične varke Dejansko imaš večji vidni spekter. Oz. če ga nimaš, si ga lahko v nastavitvah nastaviš Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 No ja...se delno strinjam. Železje že dobiš za 10 EUR, pol pa rabiš aparat za švasat. Če tega nimaš, te spet neki stane, da ti nekdo to zašvasa. Tut tista barva ni zastonj, sploh pa ne sedež... OK, sej res, da bi moral bit cca.100 EUR dovolj, kar tut ni en hud denar. Sam na neki drugega pa nisi pomislil in ravno to je pri men največji problem. To je PROSTOR, ki ga rabiš, da to postaviš. Tega pa v stanovanju v bloku ni nikol dovolj. Očitno se bom še kar neki časa pri bremzanju s stolom vozil naokoli No, pa sej ni spet tok hudo...Če si dober, si dober. :mrgreen: še eden z enakim problemom... :cry: Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Tut js se vozim, ampak če ga zatakneš je problem rešen. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 kuhnski stol FTW! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Tut js se vozim, ampak če ga zatakneš je problem rešen. Kam ga nej pa zataknem? U fugo od parketa, al kaj? PEK, kuhinjski stol sem pa tut sprobal, sam je tok trd, da me je kmalu začela rit bolet,pa še noge so mi zaspale. Pol pa pohod pedal, če ga lahko. :wink: Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Tut js se vozim, ampak če ga zatakneš je problem rešen. Kam ga nej pa zataknem? U fugo od parketa, al kaj? Tut lahk Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 Lahk se pa tok cajta vozš, da se ti koleščki tok sfukajo, da se ti stol ne premika več Vem iz lastnih izkušenj Zdej mam čist prbit na tla stol Prej sm mel pa en tepih spodej pa se mi tut ni nikamor premaknu. Al pa brisačo al pa neki tazga daš spodi pa je kul... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 No ja...se delno strinjam. Železje že dobiš za 10 EUR, pol pa rabiš aparat za švasat. Če tega nimaš, te spet neki stane, da ti nekdo to zašvasa. Tut tista barva ni zastonj, sploh pa ne sedež... OK, sej res, da bi moral bit cca.100 EUR dovolj, kar tut ni en hud denar. Sam na neki drugega pa nisi pomislil in ravno to je pri men največji problem. To je PROSTOR, ki ga rabiš, da to postaviš. Tega pa v stanovanju v bloku ni nikol dovolj. Očitno se bom še kar neki časa pri bremzanju s stolom vozil naokoli No, pa sej ni spet tok hudo...Če si dober, si dober. :mrgreen: še eden z enakim problemom... :cry: ma ajde če nabavite železje pa ce se vam da prit v Maribor vam jaz švasnem skupaj!!! delo+farba gratis Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano February 3, 2010 Share Napisano February 3, 2010 ma ajde če nabavite železje pa ce se vam da prit v Maribor vam jaz švasnem skupaj!!! delo+farba gratis He he, nardimo eno "vikend delavnico" pa prvlečemo robo ( sam ne brez pirčkov ) in pol švasamo da se bo tako kadilo ven iz garaže da bo kdo mislil da gradimo barko za apokalipso Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 3, 2010 Avtor Share Napisano February 3, 2010 Heee slo-racingsimulator...., pa vsi enake,(volane itd) pa se pol vidi kdo je najbolji... Večji ekran, sej imate večin al 22 al 24col, jaz sem oemnil lcd tv 82cm to meni ni uredu za furat, mi je bolši 22col lcd. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 21, 2010 Share Napisano February 21, 2010 Tole pa bom uporablu na vikendu, ko porihtam še drugi G25... : Mi je kr mal zal da doma nimam še enga hyundai pony stola... Citiraj Link to post
Recommended Posts