Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Ja js sm bil tut čist navdušen, ko sm šel iz 17" na 24" :) Sm mogu še nov hardware nabavt, da nism mel samo 13 FPS :D Zdj je pa awesome. Samo škilt bom začel na polno, ker je to čist preveliko na takem mejhnem prostoru, k ga mam js :D

Tle se pa ne bi strinjal....večji kot je monitor (po možnosti TV) boljše je furat...kdo bo pa zijal v tist majhen monitor...sej še oslepiš!

prav imas vecje je lepse [dance]

sem sel iz 19 na 24 in je razlika ocitna se posebej v resoluciji, obcutek imas da vidis dosti vecji spekter(opticna varka)

razmisljam da preko hd-ja priklopim na lcd 82 diagonale icon_smoke.gif[smoke]

Ale dobis po mailu samo preskenirat moram pa ti se ta teden posljem na mail!!

No ja...se delno strinjam.

Železje že dobiš za 10 EUR, pol pa rabiš aparat za švasat. Če tega nimaš, te spet neki stane, da ti nekdo to zašvasa. Tut tista barva ni zastonj, sploh pa ne sedež...

OK, sej res, da bi moral bit cca.100 EUR dovolj, kar tut ni en hud denar.

Sam na neki drugega pa nisi pomislil in ravno to je pri men največji problem. To je PROSTOR, ki ga rabiš, da to postaviš. Tega pa v stanovanju v bloku ni nikol dovolj.

Očitno se bom še kar neki časa pri bremzanju s stolom vozil naokoli icon_joj.gif No, pa sej ni spet tok hudo...Če si dober, si dober. :mrgreen:

še eden z enakim problemom... :cry:

Tut js se vozim, ampak če ga zatakneš je problem rešen. [ok]

Kam ga nej pa zataknem? U fugo od parketa, al kaj?laugh.gif

PEK, kuhinjski stol sem pa tut sprobal, sam je tok trd, da me je kmalu začela rit bolet,pa še noge so mi zaspale. Pol pa pohod pedal, če ga lahko. :wink:

Lahk se pa tok cajta vozš, da se ti koleščki tok sfukajo, da se ti stol ne premika več :P Vem iz lastnih izkušenj :P Zdej mam čist prbit na tla stol :) Prej sm mel pa en tepih spodej pa se mi tut ni nikamor premaknu. Al pa brisačo al pa neki tazga daš spodi pa je kul...

No ja...se delno strinjam.

Železje že dobiš za 10 EUR, pol pa rabiš aparat za švasat. Če tega nimaš, te spet neki stane, da ti nekdo to zašvasa. Tut tista barva ni zastonj, sploh pa ne sedež...

OK, sej res, da bi moral bit cca.100 EUR dovolj, kar tut ni en hud denar.

Sam na neki drugega pa nisi pomislil in ravno to je pri men največji problem. To je PROSTOR, ki ga rabiš, da to postaviš. Tega pa v stanovanju v bloku ni nikol dovolj.

Očitno se bom še kar neki časa pri bremzanju s stolom vozil naokoli icon_joj.gif No, pa sej ni spet tok hudo...Če si dober, si dober. :mrgreen:

še eden z enakim problemom... :cry:

ma ajde če nabavite železje pa ce se vam da prit v Maribor vam jaz švasnem skupaj!!!

delo+farba gratis [opa]

ma ajde če nabavite železje pa ce se vam da prit v Maribor vam jaz švasnem skupaj!!!

delo+farba gratis [opa]

He he, nardimo eno "vikend delavnico" pa prvlečemo robo ( sam ne brez pirčkov 8) ) in pol švasamo da se bo tako kadilo ven iz garaže da bo kdo mislil da gradimo barko za apokalipso [it]

Heee slo-racingsimulator...., pa vsi enake,(volane itd) pa se pol vidi kdo je najbolji...

Večji ekran, sej imate večin al 22 al 24col, jaz sem oemnil lcd tv 82cm to meni ni uredu za furat, mi je bolši 22col lcd.

• 3 weeks later...