Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Res je!

Zdej ko tole gledam me je kar minil, da bi dal sliko mojega igralnega kotička gor. Čeprav sem enkrat reku, da jo bom dal.blush.gif

Itak ni kej vidt...Pisalna miza, pisalni stol NA KOLEŠČIH icon_wall.gif, 19'' LCD...

Men se zdi, da je bolj važn tisti "faktor", ki se na slikah ne vidi. [krniki]

Nič posebnega, železje pride 10€, malo dobre volje, par pirov zašvasaš in to je to malo bronze gor in to je to!

Občutek je dosti boljši za vožnjo, ne rabiš se bat, da se boš pri bremzanju odpeljal z stolom nazaj!!

Cene sedežev če ti znamka ne pomeni bogvekaj se giblje od 70€ naprej(novi) [smoke]

No ja...se delno strinjam.

Železje že dobiš za 10 EUR, pol pa rabiš aparat za švasat. Če tega nimaš, te spet neki stane, da ti nekdo to zašvasa. Tut tista barva ni zastonj, sploh pa ne sedež...

OK, sej res, da bi moral bit cca.100 EUR dovolj, kar tut ni en hud denar.

Sam na neki drugega pa nisi pomislil in ravno to je pri men največji problem. To je PROSTOR, ki ga rabiš, da to postaviš. Tega pa v stanovanju v bloku ni nikol dovolj.

Očitno se bom še kar neki časa pri bremzanju s stolom vozil naokoli icon_joj.gif No, pa sej ni spet tok hudo...Če si dober, si dober. :mrgreen:

:oops: Jah..tko je to, k baba pol teži ker je zaseden in TV in PC. :?

Se slabi fura ne večjem kot manjšem, sem le 1 tedn fural na 82cm pa me je in glava bolela in filinga ne dobiš nikakor, no vsaj jaz nism.

Men je najbolje furat na 22col.

Zokid pošteno!!icon_dance.gif

Čolak enako, baš ljepi su ti monitori! [ok]