play 502 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 No sej nekje na forumu se pogovrajamo od simulatorjev in vsega ostalega svojega prostora, kaj imate ,kako imate, kako si pomagate za dobro igranje! Pa obeste svojo sliko, jaz morm sm slikat mojo nepospravljeno sobo-ce... :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 11, 2008 Avtor Share Napisano January 11, 2008 evo moje podrtije, najprej vikend, tle nimam Ĺžal neta, treniram pa 90%, ma hudiÄ je bit cele dneve doma, bom pa ĹĄe slikal doma igraln plac in mojo malo bolj skromno trgovinco... prvi plac je zakaj 2kom tv, ker je priĹĄlo neĹĄtetokrat z dekeltom do prepira kdo po gran tusrimo igral,pa sm mal ponoru, zdej igrava zmer lahko narazen, al ps2,wii al pa pc, pa Äist po pravici mi konzole Ĺže kr ene 6mesecev mirujejo, Äakam na ps3 ko bo prĹĄu gt5, takrta bo noriĹĄnica imet 2kom ps3 in 2kom tv ali lcd, bo nora zadeva.... druge sliek ĹĄe pridejo... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 hehe ... pa vsi imamo enake zaslone Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Moj nej 0 posebnega pa nebom nanka slikaru........ Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Ena preprosta varjanta iz neta...g25, sedež,lcd/plazma in zvočniki...dobr paket Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Če kdo ve, ki bi se dalo dobid kak poceni stol za volan(kukr ma maxl alpa bajs) naj mi prosim pove. Malo sem gledal po netu pa če vi veste pa mi tle link dajte.... LP Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 sm pozabu povedat, ja sm si naroÄu tole: cena je 100eur, ker sm mislil od akke turbo petke dobit,pa so tudi po 50eur sm res grdo ohranjeni,sm si kr novga nabavu,ju3 baje dobim,pol pa sm ĹĄe v delavnico na ĹĄvasanje, pa bo nekak nared, edin mogu bom naredit,ker Ĺže vozi deklina, da bo sedeĹž ĹĄel naprej nazaj in mogoÄe ĹĄe mal viĹĄine sedeĹža ali sm taÄke,bom vse ko delam merim,raÄunam poslikal,pa Äe bo ĹĄe kdo komot kopira......mogoÄe bom pa pol kej lepĹĄe fural? Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 ob enem bi vpraĹĄal, da neopiram nove teme, Äe kdo ve, Äe se da na g25 zamenjat volan.... neki fotk in slik je po netu, ker jaz bi mogoÄe en dan zamenjal s tem volanom Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 21, 2008 Share Napisano January 21, 2008 ...Äe kdo ve, Äe se da na g25 zamenjat volan.... kaj pa gumbi na volanu? si boĹĄ kr vse zamenjal Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 ma sta sm 2 in to meni na g25 kr ni dobr, sm zaradi pogleda, na df pro imaĹĄ vse tipke,na g25 sm 2 na volanu,in je zlomka zelo teĹžava,ko nima smernih tipk,levo,desno in zadaj maxl ima g25? kako ti gledaĹĄ nazaj levo desno, tle so ga pa na polno zamoÄili na g25, ker Ĺžal jaz v ovinku ne morm spustit roke iz volana, Ĺže tako mi dela g25 teĹžave, se ga morm zdej za Valencijo navadt ĹĄe ena hudobija, predelan g25, to ni moje da ne bo pomote, ko bi blo ja ma ne nooo HIDRAVLIKAAAA JA KAPO DOLtle pa ej neki keĹĄa, kak mehanizacija, da me skor kap..... Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano January 21, 2008 Share Napisano January 21, 2008 JA KAPO DOLtle pa ej neki keĹĄa, kak mehanizacija, da me skor kap..... kje si to naĹĄu... Äista hudobija od igralnega placa... se vsedem notr, me ne spraviĹĄ vn,.. pa Äe se na trepalnice meÄeĹĄ niiiice :!: Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 haaa ma mene enb blo skup ene 40h dol,bi svetov rekordn naredu,sm ĹĄe eno cevko za vsaj h20 pa gasa ene 40h skup.... tale link bo pravi http://www.frex.com/gpshop/catalog/defa ... =1a&page=1 ma rpodajajo tole,nism vedu, ap tudi ni tak velik keĹĄ,no ej ,Äe maĹĄ pa vrhusnko Ĺželjo,pa kaj ÄeĹĄ nabaviĹĄ ,si mal v kreditu pa je, veselje pomoje je nadmoÄno... http://www.frex.com/gpshop/catalog/defa ... =1a&page=1 sm zgleda da tole ni vse, treba vse skup zmetat,je cena kr viĹĄja... Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 http://www.frex.com/gpshop/catalog/default.php Citiraj Link to post
Berlic Domen 0 Napisano January 21, 2008 Share Napisano January 21, 2008 Uf kva bi imel ta zadnji simulator doma. Tega sem gledal Ĺže na enih tujih forumih in mislim da pride cena okrog 2000 EUR. Menda je obÄutek v voĹžnji z njim ali brez podoben kot preskok z voĹžnje s tipkovnico na volan. Play a je tudi un modri sedeĹž (cobra) iz bolhe oz. tam kjer si ga ti naroÄu? Tud sam ĹĄtudiram, da bi neki tazga nabavu. Lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 21, 2008 Avtor Share Napisano January 21, 2008 tako ja, jaz bom od une firme vzel, to je tale http://www.sportline.si/sportni.php Citiraj Link to post
Recommended Posts