Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

No sej nekje na forumu se pogovrajamo od simulatorjev in vsega ostalega svojega prostora, kaj imate ,kako imate, kako si pomagate za dobro igranje!

Pa obeste svojo sliko, jaz morm sm slikat mojo nepospravljeno sobo-ce... :wink:

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

evo moje podrtije, najprej vikend, tle nimam Ĺžal neta, treniram pa 90%, ma hudiÄ je bit cele dneve doma, bom pa ĹĄe slikal doma igraln plac in mojo malo bolj skromno trgovinco...

prvi plac je

11012008-moja-soba-001.jpg

11012008-moja-soba-002.jpg

11012008-moja-soba-003.jpg

zakaj 2kom tv, ker je priĹĄlo neĹĄtetokrat z dekeltom do prepira kdo po gran tusrimo igral,pa sm mal ponoru, zdej igrava zmer lahko narazen, al ps2,wii al pa pc, pa Äist po pravici mi konzole Ĺže kr ene 6mesecev mirujejo, Äakam na ps3 ko bo prĹĄu gt5, takrta bo noriĹĄnica imet 2kom ps3 in 2kom tv ali lcd, bo nora zadeva....

druge sliek ĹĄe pridejo...

sm pozabu povedat, ja sm si naroÄu tole:

_446df83093e08.jpg

cena je 100eur, ker sm mislil od akke turbo petke dobit,pa so tudi po 50eur sm res grdo ohranjeni,sm si kr novga nabavu,ju3 baje dobim,pol pa sm ĹĄe v delavnico na ĹĄvasanje, pa bo nekak nared, edin mogu bom naredit,ker Ĺže vozi deklina, da bo sedeĹž ĹĄel naprej nazaj in mogoÄe ĹĄe mal viĹĄine sedeĹža ali sm taÄke,bom vse ko delam merim,raÄunam poslikal,pa Äe bo ĹĄe kdo komot kopira......mogoÄe bom pa pol kej lepĹĄe fural?laugh.gif:lol:

ma sta sm 2 in to meni na g25 kr ni dobr, sm zaradi pogleda, na df pro imaĹĄ vse tipke,na g25 sm 2 na volanu,in je zlomka zelo teĹžava,ko nima smernih tipk,levo,desno in zadaj

maxl ima g25? kako ti gledaĹĄ nazaj levo desno, tle so ga pa na polno zamoÄili na g25, ker Ĺžal jaz v ovinku ne morm spustit roke iz volana, Ĺže tako mi dela g25 teĹžave, se ga morm zdej za Valencijo navadt

ĹĄe ena hudobija, predelan g25, to ni moje da ne bo pomote, ko bi blo

a_54.jpg

2.jpg

ja ma ne nooo HIDRAVLIKAAAA

1.jpg

JA KAPO DOLtle pa ej neki keĹĄa, kak mehanizacija, da me skor kap.....

JA KAPO DOLtle pa ej neki keĹĄa, kak mehanizacija, da me skor kap.....

kje si to naĹĄu...

Äista hudobija od igralnega placa... se vsedem notr, me ne spraviĹĄ vn,.. pa Äe se na trepalnice meÄeĹĄ :D

niiiice :!:

haaa ma mene enb blo skup ene 40h dol,bi svetov rekordn naredu,sm ĹĄe eno cevko za vsaj h20 pa gasa ene 40h skup....

tale link bo pravi

http://www.frex.com/gpshop/catalog/defa ... =1a&page=1

ma rpodajajo tole,nism vedu, ap tudi ni tak velik keĹĄ,no ej ,Äe maĹĄ pa vrhusnko Ĺželjo,pa kaj ÄeĹĄ nabaviĹĄ ,si mal v kreditu pa je, veselje pomoje je nadmoÄno...

http://www.frex.com/gpshop/catalog/defa ... =1a&page=1

sm zgleda da tole ni vse, treba vse skup zmetat,je cena kr viĹĄja...

Uf kva bi imel ta zadnji simulator doma. Tega sem gledal Ĺže na enih tujih forumih in mislim da pride cena okrog 2000 EUR. Menda je obÄutek v voĹžnji z njim ali brez podoben kot preskok z voĹžnje s tipkovnico na volan.

Play a je tudi un modri sedeĹž (cobra) iz bolhe oz. tam kjer si ga ti naroÄu? Tud sam ĹĄtudiram, da bi neki tazga nabavu. Lp