HARLAN 1 Napisano May 13, 2021 Share Napisano May 13, 2021 Pozdravljeni prijatelji, Pred kratkim pri igranju "CarX Drift Racing Online" naletim na težavo. Igro igram že dolge dni. Težava je v tem, da se moj računalnik sesuje med igranjem te igre. Med igranjem drugih iger brez povezave se moj računalnik ne zruši. V bistvu se mu zruši med igranjem CarX Drift Racing Online. Popolnoma sem zmeden, kaj storiti . Je kdo drug naletel na to težavo? Prosim, svetujte mi, da odpravim to težavo. Citiraj Link to post
HARLAN 1 Napisano May 14, 2021 Avtor Share Napisano May 14, 2021 Hej fantje! pravzaprav problem ni izhajal iz igre. Pravilno sem preveril nastavitve igre in ne dvomim o nastavitvah igre. Moj računalnik je sesul, ker ni posodobil gonilnika. Ko sem dobil to objavo in pravilno sledil korakom, sem končno odpravil težavo. Zdaj se mi računalnik sploh ne sesuje. Z veseljem igram to igro. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts