n1vekk 262 Napisano July 28, 2020 Avtor Share Napisano July 28, 2020 sem ze razmiljsau v tej smeri, da bi imeli championship tko kot rx samo so majhni lobbyji in ogromno dela z urejanjem casov...jah to da ostane v klubih in kdaj odpeljat hkrati se pa komot nrdi, se pac zmenimo sproti v discordu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
50keda 44 Napisano July 29, 2020 Share Napisano July 29, 2020 A u cshipu tut ne more bit več k 8 folka ... al kolk že majo omejitev v RX? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
n1vekk 262 Napisano July 29, 2020 Avtor Share Napisano July 29, 2020 ja, so isti lobbyji nazalost Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bubina 65 Napisano July 30, 2020 Share Napisano July 30, 2020 nivek: To z Balenoti v Verdu je odlična ideja...sem takoj za 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
AliBuggy 1 008 Napisano August 1, 2020 Share Napisano August 1, 2020 jaz moram pohvalit Cuke, ne zgolj zaradi dobre udelezbe, temvec tudi zaradi dobre druzbe. Posten fight, ki mi je dal vedeti, da z mojim pismeuhovskim pristopom, ne morem parirati bolj ali manj talentiranim prasinarjem. Dobra izkusnja, ce sem pa cist posten, pa mislim, da se bom malce dirkasko upokojil, ker ne najdem vec tistega pristnega zara in zelje ne za tekmo kaj sele trening. Bohsigavedi kaj me je prijelo...prioritete in fokusi se menjajo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts