Skoči na vsebino

Računalniki

gregor vodicar

Recommended Posts

• Odgovori 630
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...ja od 9-ih ventilatorjev v ohisju se ne utrne samo solza...dobis lahko tudi vnetje oci in uses

Ko berem ta naš forum, sem ponavadi kar konstantno v solzah.

NE naročujte več na hoh.de malo si preberite ostale slo forume. Do 16. novembra je bil hoh.de insolventen in je v stečajnem postopku. Ljudje so naročili po par 100 eur zadeve in jih niso dobili + den

Posted Images

Te dni se prodajajo za 30, celo je nekaj zanimanja. Če se javi kdo pred ponedeljkom, z veseljem dam prednost članu slo-racinga - za 25€

Celo tako... nisem bil ziher pa sem rajš več napisal... ti rami so čist kul, sam mam še vedno 1333... in kolkr gledam je 4gb še vedno čisto zadost čim ne uporabljaš programja ki res uporablja več kot 2gb rama... jaz ga še nisem srečal :P

@edge: Mislim da tudi s tisto nimaš čist nič za falit... kartica v istem rangu, tako da ni kej slabga ravno za pričakovat :D

sm kr malo vesel ker sem vas ogrel malo.. [it]

Res hvala vsem za info,če ima še kdo kaj za dodat hvala,ker sem res talent za pc-je, me pa zanima ali je ornk razlika 4gb rama in 8gb rama za igre,vem da je bolj 8, samo je dosti bolje 8gb, ker kaj bom igral itak veste, mogoče kak novejši špil ala F12011 streljačine pa ne,ker mi ne grejo glih.Cilj mi je da mi res Wtcc in pač vse te serije lepo tekoče laufa.

Da bi jaz vedel je zaenkrat 4gb rama to to... Vsak špil ki sem do zdaj pogledal je kuril okol 1gb rama, plus winsi 1,5 in še vedno ponavadi 1gb ostane neizkoriščen. Je pa pri win7 tako, da več kot ga imaš več stvari bodo winsi naložili že v štartu.

Tud jaz bom kupil novo grafično. Seveda odvisno kako mi bo BF3 Beta delala. Sicer pa je že tako cajt da jo zamenjam. Mam sedaj 4870 512MB. Ne kupujem nVidia.

Gledal sem pa te tri:

MSI Radeon HD 6950, Twin Frozr III Power Edition/OC 2GB

http://www.demise-pc.si/product_info.php/cPath/21_32_141_213_482/products_id/3666

XFX Radeon HD 6950 2GB

http://www.gsracunalniki.com/komponente/grafi/ati/graficna-kartica-xfx-radeon-hd-6950-own-design-800m-1gb-ddr5-pcie-dvi-hdmi-dp.html

Sapphire Radeon HD 6950 Dirt3 Edition 2GB

http://www.sestavi.si/index.php/item/display/7829

Ne vem katero bi, se pa najbolj nagibam proti Sapphire. Kaj vi mislite?

Ja sej zej mam tud Sapphire in je kul. En teden nazaj sem jo spucal tko da se vsaj hladi :) Bomo kupl :P

Edit: Hmm majo tud enako, cenejšo za 20€ pa piše Full Retail. Kaj to pomeni mi ni čist jasno... bom povprašal.

Edit2: Hmm ubistvu ni na zalogi lol