Skoči na vsebino

Računalniki

gregor vodicar

Recommended Posts

• Odgovori 630
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...ja od 9-ih ventilatorjev v ohisju se ne utrne samo solza...dobis lahko tudi vnetje oci in uses

Ko berem ta naš forum, sem ponavadi kar konstantno v solzah.

NE naročujte več na hoh.de malo si preberite ostale slo forume. Do 16. novembra je bil hoh.de insolventen in je v stečajnem postopku. Ljudje so naročili po par 100 eur zadeve in jih niso dobili + den

Posted Images

Predlagam ti selektivno testiranje pa opazovanje.

Torej delaš kar pač ponavadi delaš, programe pa vse odpiraj eno za drugim in vsakič ko odpreš kak program/app/tab greš pogledat, če se kaj kje spreminja.

Začneš z nule, resetiraš komp pa počakaš da se vse umiri/postavi.

Ja,ampak ta miner ni diska zasedal na polno,ampak GPU ali pa CPU,posledično pa tudi internetno povezavo ;) Kot veš sem imel oba,ampak disk ni bil obremenjen,ker sem čekiral vse tri diske in je tam bilo vse normalno,GPU in CPU pa na 50% ali več v mirovanju.

Uredil - silicijeva dolina

Še vedno isti problem... včasih sta odprta LR in PS, včasih le kakšen brskalnik in Assetto Corsa, pa se to dogaja... začne toliko počasi delat, da se tudi Task Manager ne odziva. Tudi če pod Procesi kaže zgoraj RAM na 99%, ne vidim nobenega programa, ki bi toliko žrl.

Kakšna rešitev še?