Paps 597 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 Hladilnik za 8€ je bolje da ga ne kupiš. Zej že dobiš zraven procesorjev. Sicer ne vseh, nekaterih pa, pa je isti šmorn. Če že boš, mogoče to kar je Senna napisal. Sam sem ga imel, ampak za kako dobro na vijanje ni. Ker si pa rekel da ne boš, pa bo čisto kul. Je pa zelo velik (thats what she said). Scythe Mugen 3 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 No, ta procesor zgleda, da že ima hladilnik zraven, a ne? In če se ne overclocka, bo to to, če pa se, potem pa itak ne boljšega. Imam prav? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 Tako je. Ta ga ima, Je pa zelo dober procesor glede na ceno. S tem hladilnikom NE overclockat. Za overclock je najboljša varijanta Corsair H60 ali kaj podobnega. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 Ok, hvala. Morem neki nabavt, čene nebo nič iz AC Sem daj prej za foro vse na full, in kaj je sledilo? 1 FPS Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 RAMa pa minimum 8GB DDR3. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 12, 2013 Share Napisano November 12, 2013 Mitja, hladilnik zraven je pač tak kot je, opravlja delo a se začne med igrami oglašat. Jaz mam enega od prej, samo še nastavke za Intel moram poiskat. Sennas pa verjetno govori o Mugen 4, ne pa o neki zastareli trojki 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Če bo potrebno, bom itak (do)kupil še hladilnik, sedaj naj ostane pri default. No, naročilo je bilo učeraj ob 23.00 oddano (505€). + grafinča, ki sem jo naroču pri nas. Zihr bolje kot uni rabljeni za 500€ - thx to you. Koliko časa pa zadeva rabi iz Nem do Slo? Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Vsi box procesorji imajo zraven hladilnik, če nikjer ne piše box, ga nima. Če boš pa navijal pa priporočam nekaj od Noctue, ker je kvalitetna in jo vsi hvalijo. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Paket pride v slabem tednu dni. Moj je nazadnje rabil 6 dni... v sredo sem plačal, v petek so potrdili plačilo, v torek je bilo pri meni. Tokrat sem plačal v nedeljo in je v ponedeljek šlo že dalje. Upam da bo jutri doma Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 13, 2013 Share Napisano November 13, 2013 Ponavadi je tako kot je povedal Tomaž. Lahko se pa zgodi da katere komponente ni več na zalogi, takrat se seveda lahko čas dostave podaljša. Pa tudi odvisno kje je skladišče oziroma kako imajo urejene trgovske poti. Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano November 17, 2013 Share Napisano November 17, 2013 Bonča je na eni temi (zdaj je ne najdem) reku da hoče kupit nov komp....Jaz sem mu odsvetoval ker bojo v bližnji prihodnosti prišli vn DDR4. Tako se je tudi zgodilo DDR4 zunaj konec leta Tako da uni ki kupujejo komp. naj počakajo še par mesecev ker ko bojo DDR4 venih in boš za isti keš dobil vsaj 3x jačo zverino. http://www.racunalni...konec-leta.html PS: To svetujem zato ker sem jaz kupu moj komp točno ko so prišli DDR3 kolega pa par mesecev prej (in je dobu DDR2). Cene mojega .....400€...Cena od kolega...800€....Moj je novejši za (dejmo rečt) pol leta deluje pa 3x bol hitro kot njegov pa za pol manj keša sem ga dobil ( in še danes mi poganja 2 spletne strani, server za downloade in server za teamspeak + lahko igram Assetto Corsa na med grafika z 35FPS (komp od 400€) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 18, 2013 Share Napisano November 18, 2013 Novost bo zaradi začetnih visokih maloprodajnih navadnim smrtnikom na voljo predvidoma šele konec naslednjega leta. Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 18, 2013 Share Napisano November 18, 2013 Tudi jaz sem prebral, tako da ta DDR4 za večino še ne bo dosegljiv glede na ceno. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 19, 2013 Share Napisano November 19, 2013 Komp dobil. Samo sem zlomil en sata napajalni konektor, dobim novega jutri. Imam eno uprašanje. Sedaj imam priključen samo ssd disk in trenutno nameščam winse. Na drugem disku, ki ga bom priključil jutri imam pa stare winse. Bo to cool, se jih bo dalo izbrisati? Da ne bo kakšne piz*arije mef obema sistemoma. Drugače je pa komp špica Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 19, 2013 Share Napisano November 19, 2013 Ni problema. Glej da se bo bootalo s pravega (SSDja) in tistega starega lahko iz windowsov formatiraš ko ga priklopiš. Citiraj Link to post
Recommended Posts