PEK 2 291 Napisano October 18, 2010 Share Napisano October 18, 2010 Pa saj pravm da pri nas ni nobenih problemov z garancijo... Sem mnenja, da je vseeno a kupiš ASUS ali GIGABYTE ali MSI, ker v končni fazi so vse kartice ENAKE. ENAK PCB, enak proc, druga firma rame ampak na istih hitrostih... (izvzete so OC in SUPER CLOCK in take navite verzije). Mare seveda so pri nvidia zaspali, če je prodal AMD 11mio DX11 čipov, pri njih pa se govori v tisoč in ne miljon... To se seveda vid na trgu, takoj ko so prišle AMD grafične na trg so imele sprejemljivo ceno in sem 5850 kupil za 240eur. Danes enaka se giblje okoli 300eur... So vidli da jim nvidia ne more konkurirat in so lepo dvignl ceno... Citiraj Link to post
_Dejan_ 0 Napisano October 19, 2010 Share Napisano October 19, 2010 Pa saj pravm da pri nas ni nobenih problemov z garancijo... Sem mnenja, da je vseeno a kupiš ASUS ali GIGABYTE ali MSI, ker v končni fazi so vse kartice ENAKE. ENAK PCB, enak proc, druga firma rame ampak na istih hitrostih... (izvzete so OC in SUPER CLOCK in take navite verzije). Mare seveda so pri nvidia zaspali, če je prodal AMD 11mio DX11 čipov, pri njih pa se govori v tisoč in ne miljon... To se seveda vid na trgu, takoj ko so prišle AMD grafične na trg so imele sprejemljivo ceno in sem 5850 kupil za 240eur. Danes enaka se giblje okoli 300eur... So vidli da jim nvidia ne more konkurirat in so lepo dvignl ceno... PEK tukaj pa se ne bom strinjal s teboj... Vse kartice nimajo ENAK PCB!!! Če gre za referenčne verzije potem ja, drugače se PCB-ji razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca... Recimo Asus 5850 v2 ni referenčna kartica in ima drugačen PCB kot druge 5850 kartice ... Kar se tiče cen 5850 se cena v slo giblje od cca. 230-300€ in celo preko 300€ sem nekje zasledil, kar je oderuško... Jaz sem dobil novo 5870 za 320€ skupaj z poštnino... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 19, 2010 Share Napisano October 19, 2010 OK,... verzija 2 ma drugačen PCB, sj pravm da te malo bolj eksotične verzije so MAL drugačne... sam ni pa tukej nobene razlike med navadnimi verzijami različnih firm. Kup tist kar je cnej, razn če je najglasnej in te moti zvok ventilatorja, potem kup tisto ki natestu vidiš da bo bolj tiha. Razlike v FPS in pokvarljivosti pa ne morš delat na podlagi firme. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2010 Avtor Share Napisano November 23, 2010 Ok, mogoče ni ravno prava tema za to vprašanje, se pa vsaj delno dotika naslova te teme.. Namreč mislim zamenjati operaterja internetne storitve, iz Siola na T2, ker so tej silovci oziroma telekomovci eni navadni izkoriščevalci.. Zanima me vaše mnenje o T2 internetni povezavi (seveda govorim o bakru). Dost vn meče? Kakšne imate izkušnje? Lep pozdrav! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 A ne bo šel t2 v stečaj? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2010 Avtor Share Napisano November 23, 2010 Ja telekom zahteva njhov stečaj, ker jim niso plačali 12mil baje, noben pa ne ve, da je telekom dolžen t2ju 130mil.. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 Jast nisem mel nikol problemov s T-2, no morda tudi s Siol nebi mel na istem kablovju le 50m od pošte. Mi zmanjka interneta 1x na par mescov, pa še to ne za več kot kakšno minutko. Pa še plačujem jim vsake 3 mesce, ko pošljejo opomin pred izključitvijo, 1x na mesec se mi res ne da na pošto. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2010 Avtor Share Napisano November 23, 2010 Sej jest načeloma s siolom nimam težav, kar se tiče tehnike, saj vse dela tako kot mora.. vendar imajo res astronomsko navite cene. Citiraj Link to post
piko 1 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 tudi sam sem bil pri siolu in za 2Mb linijo plačeval 32€, sedaj sem šel k amisu in za 4Mb linijo plačujem 24€. siol pa le naj še nabija cene (oderuhi). telekom pa le naj pogleda, kako so zadnjih 30 let vzdrževali linije. sram naj jih bodi da sploh pobirajo naročnino Citiraj Link to post
Mateusss 13 Napisano November 23, 2010 Share Napisano November 23, 2010 na treh koncih uporabljamo t-2.. na dveh z optiko na enem pa še normalno omrežje ( preko telefonskega kabla ) in zaenkrat v vseh letih ni bilo nobenih večjih težav. Ko je bila firma v planicah torej na začetku delovanja so bile razne snežinke po televiziji, ker še niso dobro postavili svojega omrežja od takrat dalje pa internet deluje 24/7 vse leto če pa že kdaj kaj ven vrže je pa v 10 minutah nazaj ampak to v zadnjem letu nisem opazil. Cenovno so ugodni in ker imamo trio torej tv, telefon in internet smo se odločili takrat za T-2 ker recimo za primer trenutno ponujajo 210 programov... zaenkrat same pohvale za njih Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 24, 2010 Share Napisano November 24, 2010 Tut jaz uporabljam T-2, pa nimam popolnoma nobenih težav. Linijo mam 10/4, pa nimam optike in nič ven ne meče! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 24, 2010 Share Napisano November 24, 2010 Js mam pa SiOL pa tut nimam nobenih težav Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 24, 2010 Share Napisano November 24, 2010 Če si pr korit... Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Zamex23 ali to uporabljaš kak posebn program za zajemanje videa? l.p. Evo pa še kratek posnetek drifta po logatcu.. :wink: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 12, 2011 Avtor Share Napisano January 12, 2011 Predvidevam da fraps.. Sam more bit "original" ki ga dobiš v bolje založenih "trgovinah". Un demo je kr neki.. Citiraj Link to post
Recommended Posts