Killer_B 87 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Pa ti si mi pravi programer.... Old school with Delphi Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Hehe ja po moji skromni oceni še danes way foward pred vsem ostalim SW tega ranga... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 trenutno kar je na tržišču razmerje med kvaliteto in ceno se trenutno najbolj slaca ASUS Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Mora bit v vsakem primeru novo in 17"? Ker če je odgovor ne, potem je 600€ za te potrebe ki si jih opisal še preveč. Dobiš marsikaj solidnega za npr. 500€. Dober proc je praktično vse kar rabiš za dolgoročno uporabo, da ni po 2 letih problem počasnost. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Bom kr tuki napisal... Ker je šla grafična kartica na mojem compu invalidsko u penzijo sem nabavil tole: Palit GeForce® GTX 460 Sonic 2GB Dal sem 230 EUR in morm rečt, da SEKA! Sem se mogu mal pohvalt. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Palit,je bl tkotko firma,me pa zanima kaj si imel do sedaj(grafo),verjamem,da 4xx serija seka sej pravim,kakšen preskok si naredu?? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Ne vem kje si dobil take informacije sam jaz sem prebral ful enih reviewjev in komentarjev po raznih forumih ljudi, ki so jih testiral ali jih imajo, pa jo niso mogli prehvalt. Prijatel jo je nabavil pred kakšnim mesecem in je zelo zadovoljen. U glavnem, tut ene slabe stvari nisem zasledil...Naj bi bila trenutno best buy/value. Prej sem imej GeForce 8800 GT. Sej je bila že ta kr huda samo, ko sem dal pa tanovo not je bla pa razlika občutna. Pa še en fajn programček dobiš zraven, s katerim jo čist simpl še naviješ. Tut to so že fajn stestiral (tut tovarniško) in dela še velik boljš. Seveda pa ni za pretiravat s tem. Jaz sem zaenkrat zlo zadovoljen. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Verjamem,da si zelo zadovoljen z GTX 4xx serijo ,saj je trenutno naj od nVidie(za nas povprečne uporanike),no glede Palita sem tud jaz dost bral in sem pač zasledil,da ne uporabljajo dost kvalitetnih elementov v grafi,sej se ve,da so BF,Leadtek,Asus,XFX pa še kira firma trudijo vstavljat kvalitetne dele,ULTRA varijanta ima pa tko al tko najboljše elemente in niso zastojn dražje od ostalih variant,in tudi zaradi kvalitenih elementov se potem dajo precej bolj navijat od ostalih.Ko jo boš mal dlje časa uporabljal,bom te uprašal za kakšno tvoje mnenje. Sam imam 8800gtx 768Mb,trenutno še nekako laufjo špili,vendar bom v kratkem skoču na podobno klaso tvoji grafi. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Sploh nima veze katero firmo kupiš. Grafične delujejo čist isto. Vse kar je razlika, da pri enih lazje, drugih tezje uveljaviš garancijo, če se kaj pokvari, ampak pri nas to ni problem, ker jo itak fukneš nazaj prodajalcu in ti more dat novo, če je še v njegovi garanciji. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 SloRacing mojstr,zdej si pa brcnu u meglo,kar se kvalitet grafičnih kart tiče. Citiraj Link to post
piko 1 Napisano October 18, 2010 Share Napisano October 18, 2010 kar nekaj razlik je med izdelovalci grafičnih kartic. vse kar jim je skupnega je grafični čip, ostalo je pa potem odvisno od sestavljalca (firme). js še vedno prisegam na radeona, je pa res da tud nvidia ni slaba, le nekoliko so zaspali pri razvoju. zgleda, da so celo lansko leto bili na dopustu imam pa trenutno v uporabi quad Q9550 4GB ram 4850 radeon 640Gb disk ps: če kdo rabi kako novo komponento, dobavim lahko zlo ugodno (seveda z računom in garancijo ) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 18, 2010 Share Napisano October 18, 2010 Razlike v performance ni cisto nobene (razen ce ni kakšna OC verzija z višjim taktom rama in gpuja pri kateri od teh firm, pa še to so razlike 5%.) Prav tako ne moreš vedt a ti bo crknla prej Asus al Gigabyte, al MSI... določen % stvari se sfuka in to pri vsaki od teh firm kjer delajo te grafične... Razlika je zgolj v ceni in designu (hlajenja) - zato se nekatere tut mal lazje navijajo kot druge... in pa kot sem rekel jeb**ju pri garanciji, če se kej pokvari (kar je pri naših trgovinah brezpredmetno) Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 18, 2010 Share Napisano October 18, 2010 Ne vem, če bi se glih strinjal s tem, da je Nvidia zaspala. Poglej si ta nove fermije. Članek Citiraj Link to post
piko 1 Napisano October 18, 2010 Share Napisano October 18, 2010 delam med drugim tudi v rač. trgovini (fizična kot tudi spletna prodaja), in še vsako garancijsko popravilo je bilo upoštevano. :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts