Skoči na vsebino

Računalniki

gregor vodicar

Recommended Posts

Hehe...no vidš...vse se da, sm če se hoče... [dance][guns]

Ja za 200€ dobiš zihr že solidno grafično. V bistvu kar koli za ta denar ni švoh... edino poglej da dobiš čim več za to ceno...

• Odgovori 630
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...ja od 9-ih ventilatorjev v ohisju se ne utrne samo solza...dobis lahko tudi vnetje oci in uses

Ko berem ta naš forum, sem ponavadi kar konstantno v solzah.

NE naročujte več na hoh.de malo si preberite ostale slo forume. Do 16. novembra je bil hoh.de insolventen in je v stečajnem postopku. Ljudje so naročili po par 100 eur zadeve in jih niso dobili + den

Posted Images

• 2 months later...

Jast mam en problem in sicer, naložen mam win7 in danes sem nalože update, med katermi se mi je prštulu zraven tut presneti Genuine, katerga pa ne vem kak se ga znebit, ker mi med drugim ne pusti ozadja nastavit več.... Ima kdo mogoč kakšno idejo kaj bi lahko blo narobe oz kak se zadeve rešit??

LP

Hvala za pomoč

Imam eno vprašanje. Včeraj sem punci formatiral računalnik in sedaj enostavno ne morem ugotoviti katero grafično ima sploh v prenosniku, zdaj pa ne morem naložiti driverjev za grafično. Pod device manager mi napiše Video controler (VGA compatibile). A mogoče kdo pozna kak mini programček oz. kakšen trik kako to ugotoviti na najhitrejši način?

Hvala za odgovor!

LP!

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Imam eno vprašanje. Odločam se o nakupu prenosnega računalnika tam nekje do 600€. O samih lastnostih različnih proizvajalcev se niti nisem še pozanimal, pa me zanima vaše mnenje kaj oz. koga bi priporočali in na kaj moram biti ob nakupu pozoren. Za vse odgovore bom zelo hvaležen [dance]

Js ti predlagam kej od Lenovo firme, so zlo vzržljivi ampak z njim ne boš mel težav..niso ravno lepi-so pa vsaj pomoje najbolši prenosniki na tržišču in na mojmu starmu baterija še zmerom drži skoraj 3 ure čeprav je star že 4 leta.Sicr pa tut toshiba ni slaba.Najslapši so pomoje HP-ji, mel sm že dva in sta me j***** v živ mozak, sploh ta ko ga ma zej moj fotr, ma sistemsko napako da se sam pržiga po 15 minutah če mu ne uzameš elektrike.

Hmm jaz sem imel do danes Dell-e in HP-je in enega Lenovo... oboje je zelo solidno, je pa predvsem pomembno da ne kupiš znamke samo zaradi znamke... torej kupiti nekaj samo zato ker piše HP,Dell,Toshiba.. je brez veze.

Lenovo je kar se mene tiče bil najslabši, je pa res da notesnike uporabljam za službo in na njem teče par zahtevnih SW (Postgree, MS SQL,Delphi....)