FBR18 112 Napisano March 17, 2010 Share Napisano March 17, 2010 Hehe...no vidš...vse se da, sm če se hoče... Ja za 200€ dobiš zihr že solidno grafično. V bistvu kar koli za ta denar ni švoh... edino poglej da dobiš čim več za to ceno... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 17, 2010 Share Napisano March 17, 2010 Najbol ti priporočam HD4870 ali HD4890, če jih še kje dobiš. DX11 grafičnih (HD5xxx) itak ne rabiš za te špile. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano May 26, 2010 Share Napisano May 26, 2010 Jast mam en problem in sicer, naložen mam win7 in danes sem nalože update, med katermi se mi je prštulu zraven tut presneti Genuine, katerga pa ne vem kak se ga znebit, ker mi med drugim ne pusti ozadja nastavit več.... Ima kdo mogoč kakšno idejo kaj bi lahko blo narobe oz kak se zadeve rešit?? LP Hvala za pomoč Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano May 26, 2010 Share Napisano May 26, 2010 "How to remove genuine" @ youtube in downloadaš par kb velik fajl, zaženeš, resetiraš in je to to. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano May 26, 2010 Share Napisano May 26, 2010 Upam da bo pomagal, hvala vnaprej. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 28, 2010 Avtor Share Napisano May 28, 2010 Imam eno vprašanje. Včeraj sem punci formatiral računalnik in sedaj enostavno ne morem ugotoviti katero grafično ima sploh v prenosniku, zdaj pa ne morem naložiti driverjev za grafično. Pod device manager mi napiše Video controler (VGA compatibile). A mogoče kdo pozna kak mini programček oz. kakšen trik kako to ugotoviti na najhitrejši način? Hvala za odgovor! LP! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 28, 2010 Share Napisano May 28, 2010 GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/ še lažje je pa če veš točen model laptopa in na netu downloadaš vse driverje zanj. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 14, 2010 Avtor Share Napisano June 14, 2010 Imam eno težavico. Ali bi mi lahko nekdo povedal kako na nekem računalniku pogledam njegovo Mac adreso in to potem nastavim tudi na router-ju? Hvala za pomoč. LP! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 14, 2010 Share Napisano June 14, 2010 START -> RUN... -> CMD(ENTER) -> IPCONFIG /ALL Tam pol mas MAC kjer ti piše Physical Adress Router maš pa ker? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 14, 2010 Avtor Share Napisano June 14, 2010 Ne vem še. Zvem popoldne. Če kaj ne bo šlo te bom kr poklical Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 21, 2010 Avtor Share Napisano September 21, 2010 Imam eno vprašanje. Odločam se o nakupu prenosnega računalnika tam nekje do 600€. O samih lastnostih različnih proizvajalcev se niti nisem še pozanimal, pa me zanima vaše mnenje kaj oz. koga bi priporočali in na kaj moram biti ob nakupu pozoren. Za vse odgovore bom zelo hvaležen Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Najbolj pomembno je da veš za kaj ga boš rabil. Tako da če to poveš bo pol posla narejenega. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 21, 2010 Avtor Share Napisano September 21, 2010 Ne ravno za igranje igric (comp itak ni zame ). Večinoma za šolske dejavnosti in temu primerne programe. Primarno mi je da komp dela brez problema in da baterija po možnosti zdrži več kot 15min.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Js ti predlagam kej od Lenovo firme, so zlo vzržljivi ampak z njim ne boš mel težav..niso ravno lepi-so pa vsaj pomoje najbolši prenosniki na tržišču in na mojmu starmu baterija še zmerom drži skoraj 3 ure čeprav je star že 4 leta.Sicr pa tut toshiba ni slaba.Najslapši so pomoje HP-ji, mel sm že dva in sta me j***** v živ mozak, sploh ta ko ga ma zej moj fotr, ma sistemsko napako da se sam pržiga po 15 minutah če mu ne uzameš elektrike. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Hmm jaz sem imel do danes Dell-e in HP-je in enega Lenovo... oboje je zelo solidno, je pa predvsem pomembno da ne kupiš znamke samo zaradi znamke... torej kupiti nekaj samo zato ker piše HP,Dell,Toshiba.. je brez veze. Lenovo je kar se mene tiče bil najslabši, je pa res da notesnike uporabljam za službo in na njem teče par zahtevnih SW (Postgree, MS SQL,Delphi....) Citiraj Link to post
Recommended Posts