gregor vodicar 476 Napisano January 12, 2010 Share Napisano January 12, 2010 Živjo! Jest sm odpru novo temo, ker imam en hud problem z mojim ekranom. Medtem ko delam na računalniku se mi kar uklaplja meni za nastavitev ekrana(širina, svetloba kontrast,ipd.) ter mi blenda sredi ekrana. Ma kdo kakšno idejo kako to odpravit? Res mi ni jasno kaj bi blo to? Mogoče tipka stik dela al kva? Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 17, 2010 Share Napisano February 17, 2010 Ja skor ziher je stik na tipki... zdej pametno svetovat je teško... probej mal podrkat tipko če bi nehalo... zna pa bit problem da ta tipka v prihodnje ne bi več delala...sicer pa itak vse te nastavitve lahko narediš tudi v winsih Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 17, 2010 Avtor Share Napisano February 17, 2010 Sm jo že skor prefuku pa še zmer jebe. Najbrž bo res nek stik na tipki..pomoje d jo bom enga lepga dne kr vn odtrgu, k res učasih mori k driska. Lp! Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano February 21, 2010 Share Napisano February 21, 2010 sigurno je kontakt v tipki mrzel.. in se ob treslajih premika in stika ter prekinja... tudi temparatura igra tu vlogo... edina pametna rešitev je, da poizkusiš zadevo razstavit, in poiskat kje je problem pri stikih. marsikater ekrat ima vsaj delno ločen del za uporabniški vmestnik in bi moral biti temu primerno tudi fizično ločen od samega ekrana oz zaslona LCD... tako da.. power off, iz omeržja iztaknit.. in pomerit kak kontakt z kakim multimetrom za elektroniko have fun pri raztavlanju.. in še en nasvet, delaj na dokaj doplem, sobna tem (25°C recimo) in nič na silo.. ker ne boš zadeve spravil nazaj če boš polomil kako plastiko. ps: dostikrat se kak vijak skriva pod kako nalepko ali "gumjastim" podstavkom.. HF Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 Naj mi eden ki se mal bolje spozna samo pove, kaj rabim da mi RACE ON dela odlično? solidno ne bo štekal! -katero grafiko (cenovno uredu) -koliko rama Vsem hvala! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 Kar je od vključno ati HD4850 naprej bo delalo vredu. Rama mej vsaj 2 giga, glede na to da je zdj še poceni boljš da maš 4gig. Procesor pa vse od i3 oziroma e6xxx naprej. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 Veliko lažje bi bilo če bi povedal cenovno omejitev in kaj vse točno novo rabiš... takole na blef nekaj nabijat je teško... Možonsti pa je mali miljon Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 To je res, ampak izogibaj se nvidia graficnih kot hudič križa, če se najbolj posvečaš igram Race07 + modi in rfactor... Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 To je res, ampak izogibaj se nvidia graficnih kot hudič križa, če se najbolj posvečaš igram Race07 + modi in rfactor... Kaj pa je z nvidia grafičnimi narobe? Meni zaenkrat dela z NVIDIA GeForce GTX 280 vse ok! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 nvidia ima velke probleme z gmotor pogonom. Na Race2Play kjer smo prefural ze nevem kok dirk, se na vsake tolk časa pri kakšnem (ne vedno istem) nvidia uporabniku pojav ena pi***rija in freezne ekran, fukne v winse, v najslabših primerih pa ko se vrneš v igro imaš vse texture zmešane, kot bi bil na drogah. In je skoraj nemogoče furat. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 Mam NVidio od nekdaj, nobenih problemov in težko me bo kdo prepričal v nakup Atija... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 priporocam ati 5750 hd jo imam sam in dela kot bomba! cena je okoli 150 eur! pod pogojem da imas vsaj 650w napajalnik ,ker grafika rabi svoje napajanje! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 16, 2010 Share Napisano March 16, 2010 Dandanes je tudi veliko odvisno od procesorja, ne samo grafične. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 17, 2010 Share Napisano March 17, 2010 Kar bo več kot 200 eurekov mi bo trenutno drago, za tak keš bo pa kr težka? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2010 Avtor Share Napisano March 17, 2010 Ja jest bi ti tut priporočal ATI-jevo kartico. Do sedaj vsak ki je imel probleme (z rFactorjem) Je imel nvidia kartico, ravno zaradi gmotor pogona, kot so že prej napisal. Sam imam neko hd4570 (neki tazga:D) pa mi rFactor in race on delata čisto uredu, brez kakšnih problemov zaradi grafike ali kaj podobnega. Rami so pa itak že tok pocen ratal d se ne splača šparat na teh zadevah. p.s. Ekrana mi ni uspelo raztavit, k nimam živcev za te zadeve (po*****a plastika), sm pa tipko fizično loču tko d je zdej mir Citiraj Link to post
Recommended Posts