AliBuggy 1 008 Napisano August 30, 2019 Share Napisano August 30, 2019 (urejeno) @50keda najhujs je ker imam jaz tud pogled iz haube, pa jih vseen spregledam isto kot @v4n4d4j? Sem pogledal njegovo voznjo...thumbs up! Edin eno razliko sem pa res opazil. V USA je zgleda ves svoj serviski team nagnal pozgat travo ob progi, ker jaz imam vegetacije ob progi tolk vec kot on, da je groza. Celi mailnarski pragozd Verjetno ima kaksen setting na low al pa kej Uredil August 30, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 2, 2019 Share Napisano September 2, 2019 A danes je že New Zeland ? Najbrž bom naskakoval zadnje mesto, ker bom za začetek probal vsaj čez cel rally pridet Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
edgeslo 1 162 Napisano September 2, 2019 Share Napisano September 2, 2019 Bedak sem dal po stage-u 4 retire ker sem mislil, da bom potem šel lahko od tle naprej... pa itaq DNF pokasiral ... Ajme meni, moram pa tud pogruntat kaj se dogaja z mojim Dirt. V stage 2 mi je začel sred vožnje trokirat k s..... In tako do konca stage-a, potem je bil spet mir. Sem probal ta isti problem še enkrat ponovit na timetrail pa mi ne rata. A je to kakšen znan bug mogoče ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
v4n4d4j? 28 Napisano September 2, 2019 Share Napisano September 2, 2019 (urejeno) It's over Anakin. I have the high ground! V VR me ne moti notranja kamera, v pancake gaming je pa težko odmislit vse kar je na ekranu. Če bomo dal pa kešna pravila se bom pa tut prilagodil. @AliBuggy - ground cover off. @edgeslo - tudi meni čudno na cajte dela. Kdaj začne trokira in ni videt, da bi bilo odvisno od grafičnih nastavitev. Odloč se in pol en cajt jebe in se zatika. Totalno odludno. Uredil September 2, 2019 - v4n4d4j? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Hrcko 22 Napisano September 3, 2019 Share Napisano September 3, 2019 Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa. Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem. Spoiler alert: Koncentracija popustila na 9. stage-u. Brezvezen Crash 1 in Crash 2. Sem mislu, da je kratek stage, zato sem preostalo polovico prevozu po spuščani gumi, namesto, da bi jo zamenjal 🙄. Ostali brzinci pa brez posebnosti. Replays: Spoiler HP1: Waimarama Point Reverse (16.1km)HP2: Te Awanga Sprint Forward (4.8km)HP3: Ocean Beach (11.5km)HP4: Waimarama Sprint Reverse (8.8km)HP5: Waimarama Point Forward (16.1km)HP6: Ocean Beach Sprint Reverse (6.6km)HP7: Ocean Beach (11.5km)HP8: Waimarama Sprint Reverse (8.8km)HP9: Waimarama Point Forward (16.1km)HP10: Ocean Beach Sprint Reverse (6.6km)HP11: Waimarama Point Reverse (16.1km)HP12: Te Awanga Sprint Forward (4.8km) - Powerstage Srečno še ostalim! 6 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
50keda 44 Napisano September 4, 2019 Share Napisano September 4, 2019 (urejeno) @Hrcko čestitke za lepo vožnjo! Js dejansko nisem meu staga brez napake, podobnih kot si jih predstavu ti. Tak da ko mi uspe odpelat clean stage, pol se mi bojo časi dost popravl. Drugače pa ... kua je s tem gumim? To je tak bullshit, nima veze kaj gor namontiraš. V prvem valu štirih preizkušenj, si dam gor medium, mogoč bo zdržal. Ma kje, zadni stage je, ko da bi se po ledu furu. Okay gremo na drugi skupeh stirih preizkušenj, zej bom pa dal hard, ima da zdrži. Ma kaki! Spet sem se v četrtem stagu drsu, sam še bolj ko z medium. Obojne pa so ble v servisu worn. Drugič probam še soft xD Zgleda, da je izbira teh gum pravi bullshit in da nima veze kaj gor daš, če je preveč stagov ... se bojo preprosto znucale. ene in druge. Drgač pa glede na to, kolk sm meu napak, še tak dobr, da sm do konca pršu lol xD Eno nočno preizkušnjo, vem da sm furu sam z levo lučjo, vse ostalo razbito/izgubljeno .. sm mislu da bom umru. Aja pa še zvok mi je enkrat vn vrgl pr dveh preizkušnjah. Rally na polno, vse in svašta odpoveduje xD Uredil September 4, 2019 - 50keda Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
v4n4d4j? 28 Napisano September 5, 2019 Share Napisano September 5, 2019 Težk rally, robniki zmerej čakajo, da nrdiš napako, da te lahko zavali ali pa prebode gumo. Lih tolk se spreminjajo gume/mokrost, da moreš nonstop pazit kam te nese. Poleg omenjenega sem še dvakrat malo zalutal v gozd, ostalo pa še kar tekoče. Spoiler HP1: Waimarama Point ReverseHP2: Te Awanga Sprint ForwardHP3: Ocean BeachHP4: Waimarama Sprint ReverseHP5: Waimarama Point ForwardHP6: Ocean Beach Sprint ReverseHP7: Ocean BeachHP8: Waimarama Sprint ReverseHP9: Waimarama Point ForwardHP10: Ocean Beach Sprint ReverseHP11: Waimarama Point ReverseHP12: Te Awanga Sprint Forward Srečno! 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Hrcko 22 Napisano September 22, 2019 Share Napisano September 22, 2019 Hja. Tokrat sem bil kar zaseden čez teden. Danes pridem domov do računalnika, hočem odpeljat, ... event finished ... ups 🙄 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
n1vekk 262 Napisano September 23, 2019 Avtor Share Napisano September 23, 2019 jah, nevem kako je to ratalo, sm tudi jst teu odpeljat vceraj popoudne in ni slo...nevem pa al sm mogoce jst kej flu al pa je dirt net kej po svoje naredu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bubina 65 Napisano September 23, 2019 Share Napisano September 23, 2019 Včeraj do 12h je bil čas za odpeljat, ker sem včeraj zjutraj ob 9h gledal rezultate in takrat je blo še 3 ure časa za odvozit, sej mate vsi odštevalnik kjer kaže koliko časa je do konc eventa. V temi s podatki o prvenstvu niti ni napisana točna ura kdaj naj bi se event začel in končal...samo po dnevih od kdaj do kdaj, mogoče bi blo pametno še ta podatek dodat in pazit na uro ko ustvariš event, da ne bo še kdo v bodoče zamudil 😀 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
n1vekk 262 Napisano September 23, 2019 Avtor Share Napisano September 23, 2019 Bom nekej uredil za naslednji event, da bo do konca nedelje Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
50keda 44 Napisano September 25, 2019 Share Napisano September 25, 2019 (urejeno) In kakšni so občutki po monte carlu? To je res svoje vrsten rally, nardiš eno napako, pa maš gumi difekt. Tk da, v mojem najboljšem primeru bi prlezu na 4 mesto, višje pa ni šans. Ni kaj obvladate, le tako naprej Za super stage sm pa mislu, mm to sm pa kr pelal za silo ene dve male napkice za par sekund in ja, pol pa pride žan pa nas še tam poovna Js pa grem zej domačo nalogo delat, pa se piflat avstralijo Uredil September 25, 2019 - 50keda Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Dirkač 15 Napisano September 25, 2019 Share Napisano September 25, 2019 (urejeno) Men je Monte Carlo realno totaln dolgčas, tuki se pa res pozna, da skos isto progo vozš. Men se pa ne zdi, da sploh lahk maš gumi defekt tuki, sej v glavnem je skos ograja, al pa snow bank. Je pa en bug zlo nadležen na enem ovinku desno 3, kjer če se sam dotakneš ograje (ne glede na hitrost) te že resetira in dobiš +8s. Uredil September 25, 2019 - Dirkač Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
v4n4d4j? 28 Napisano September 25, 2019 Share Napisano September 25, 2019 Brez posebnosti. Spodnji deli kjer ni snega/ledu, zna it kakšna guma, če si preširok na izhodu. Vrhni deli pa predvsem temelijo na temu, de držiš lepo linijo, ovinke začenjaš dost zgodej. Imam pa občutek, da se čuti razlika v podlagah (kjer so zaplate ledu le za 1 kolo itd) dosti bolj kot pa v DR1, tk da maš skos delo. Če smo tukej bel pazili, bomo pa na Avstraliji stopil bel na gas. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
n1vekk 262 Napisano September 30, 2019 Avtor Share Napisano September 30, 2019 (urejeno) jst sm kar danes odpeljau australio in dejansko ni slo tako slabo. par napak je blo ampak vse brez hujsih posledic razn en high speed spin v ss2 mi je pokvaru ritm za pou stagea ker sm mislu da bom tam event zakljucu ma se je izslo na sreco samo s praskami... srecno ostalim in previdno na mokrem Uredil September 30, 2019 - n1vekk Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts