dino 0 Napisano January 21, 2019 Share Napisano January 21, 2019 Živjo. Na forumu nisem zasledil nobene podobne težave, zato sem odprl novo temo. Torej doma imam T300 volan, ki se ne skalibrira več. Ko ga priklopim se začne zaletavat levo/desno in se ne skalibrira. Probal sem tudi s programom za kalibracijo, vendar po 5minutah spet ne deluje. Žal volan ni več v garanciji in bi me popravilo na uradnem servisu stalo cca 120€. Tudi na Youtube sem ful cekiral kaj in kako in zasledil en kup istih problemov. Rešitve nobene... Mozgal sem kaj če bi menjal drug servo motor, sam uprasanje kaksen je strosek in če seveda je sam servo...Na servisu mi niso hotli povedat kaj točno je šlo v 3 krasne...logično Težava je identična tejle na posnetku...T300 Calibration Problem LP Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 21, 2019 Share Napisano January 21, 2019 Mogoče tole pomaga: ...just unplug from usb and power the wheel, turn all the way wheel to one side till it will not rotate, after this connect to usb and power your wheel and it will work, i have this issue all the time as turn on my TX Citiraj Link to post
dino 0 Napisano January 22, 2019 Avtor Share Napisano January 22, 2019 tudi to sem probal...sprva je delovalo cca 20 min, pol sem zacel zgubljat moc FFB-ja, volan je zacel v zavoje grdo trest (ni se dalo vozit)... vidim da je internet poln teh problemov z thrustmasterji, sploh T300 modeli...sranje res! največji shit pa je ko ti zadeva crkne takoj po garanciji. Mi je zal, ker takrat nisem kupil obićnega Logitech G29 in gasa. Thrustmasterja ne kupim vec. Vsak volan, ki sem ga do zdaj imel je zdrzal vec kot 4 leta (Momo, DF-GT)... Seveda sm zdej v dilemi, al ga dam popravit (120€!!), kupim druzga alpa končamo s tem športom... Citiraj Link to post
Recommended Posts