Skoči na vsebino

Race Of Champions [2010]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ne vem kolk se mudi s tem prvim krogom...sam jst nikakor ne dobim Šoštra. Dodal sem ga med frende na steamu, vendar je popoldne ko nisem v službi dost offline. Bom še mal poizkušal...

Šošter če bereš mi potrdi povabilo na steamu...

Ne vem kolk se mudi s tem prvim krogom...sam jst nikakor ne dobim Šoštra. Dodal sem ga med frende na steamu, vendar je popoldne ko nisem v službi dost offline. Bom še mal poizkušal...

Js mam iste probleme z našim hrvatom.. :D

Veš da je veseli december...nebo skozi pred računalnikom :P

Če ne dobite sotekmovalca...povejte termin ki ustreza tistemu, ki povprašuje....če drugega ni; poraz (če se neda zmenit za termin, bo pač tako).

Jaz mam enak problem...Sem bil včeraj cel popoldne na MSN-ju in steamu z razliko od mojega nasprotnika (Bračič). Jaz mam danes zvečer še čas, v naslednjih dneh, pa bolj malo.(glede na to, da je danes zadnji dan za odpeljat 1. krog)wacko.gif

Od nedelje, do nedelje (3.1.2010) sem pa v Čateških toplicah... 8)

Jaz mam enak problem...Sem bil včeraj cel popoldne na MSN-ju in steamu z razliko od mojega nasprotnika (Bračič). Jaz mam danes zvečer še čas, v naslednjih dneh, pa bolj malo.(glede na to, da je danes zadnji dan za odpeljat 1. krog)wacko.gif

Od nedelje, do nedelje (3.1.2010) sem pa v Čateških toplicah... 8)

Od 17.00 naprej me pričakuj na MSN.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...