Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

Moja včerajšnja tura na dvokolesu :)

tura-15-sept-2012.jpg

Odsek Slap ob Idrijci - Kalce je že mejil na huligansko vožnjo, sploh ko sem dohitel par avstrijcev in niso hoteli, da jih prehitim. Na koncu Slovenija - Avstrija 1:0 :twisted:

In še 3-min postanek na Sorici :)

sorica.jpg

Nice!!

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

V soboto smo se Renojevci (skupaj s Timeattackom) spet malo podili po Racelandu :)

Spomladi, ko sem bil prvič, je bil moj najboljši čas 59.138, tokrat pa 58.386. Sicer sem si potihem želel, da bi šlo pod 58sek (glede na to, da so tudi gume bile "boljše"), ampak sem vseeno zadovoljen :)

DSC_3080.jpg

DSC_3138.jpg

Fabijan, saj ti lahko sezname časov priskrbim, avto je garantirano stock, saj se je komaj skupaj držal, edini upgrade so bile toyo proxes r1r - torej čisto legalne za na cesto. Res pa je, da tip ne špara in konstantno išče maksimum :)

Sej so vsi časi na timeattack.si ( razen če je vozil na kakem drugem dogodku). Sej verjamem da gre, gre tudi z RS200 hitrej :D

No ja, če konstantno vozi na polno, potem je precej lažje :) Jst sem pa do zdej 2x vozu "na polno", spomladi in zdej na Racelandu (izpita še nimam) :)