FBR18 112 Napisano June 22, 2011 Share Napisano June 22, 2011 Haha... keri nesmisli... kazen za rumeno luč je 200€ medtem ko če si nepripet 120€... bruleska... Kaj potem zdaj tudi do 0,24 ne smeš več napihat... torej 0,0 al kako? To prvič slišim. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 22, 2011 Share Napisano June 22, 2011 V kaki državi to mi žvimo ... Ko mi je inštruktor zadnč razlagal kakšne kazni prihajajo me je kr krč prjel sred vožne. Idiotizem na kubik krat dva plus šest krat infinity. Sploh nevem, če še hočem met izpit haha. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Sam tole je res kr neki. Namest, da bi se spravl porihtat kulturo voznikov pa dal v avtošole mal bol sposobne ljudi (ne moreš verjet, ko poslušaš kolege, kako so delal izpit) bi blo tut mal drugače. Pol pa nabijejo kazni v vesolje in misljo, da bojo s tem pa vsem rešil. Če se v coni 30 peleš 60, ti vzamejo izpit? Če se pa po avtocesti peleš 250, dobiš pa kaj ... še vedno 400€ in 9 pik? Pa dejmo še za to met referendom, če ga za čist vsako pizdarijo že razpišejo... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 proračun je treba napolnit, ker nimajo kej več krast reveži zgorej 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 parlament bi mogli porušit do temeljev ne samo kamenjat banda 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Slovenski prototip formule Kot vodja projekta je omenjen Dino Florajnčič. Je to član našega foruma, al zgolj naključje? Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Jp..... član foruma... žal bolj mal aktiven... od soseda frend je to ... WTCC je pri nas vozil, bil pa tudi pisatelj člankov na f1magazinu, ne vem če še Fajn pob Za te kazni pa dejansko ne moreš verjet. Banda bi samo dnar. Logike vmes ni pa nobene skor. Da o inštruktorjih res ne bi, mam skos srečo da za katerim peljem in jih učijo zgleda take bedarije, da bi jst inštruktorju izpit vzel, ne pa učencu ga dal. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Cudna je ta formula... Citiraj Link to post
marko 36 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Mah ta naša vlada in celotna politika mislim da nimamo niti imena za njih. Sam dnar bi mel točno tak. Sicer pa vsi se spravlajo nad prehitre voznike in ne vem kaj še (alkohol je drug problem-naj dajo cenejše taxije ), glede prehitrih voznikov pa nvem, naj mal pomisljo lahko bi naredl en drag-strip za une 250+ voznike, eno ulično progo za tiste ki palijo 60 v coni 30 in eno pravo progo za tiste k grejo 120 na 90. Od koder denar, mislim da bi skenslal par referndumov pa mamo koj 15-20 miljončkov, pa še plače politikom in uplivnežem spustit na njihov dejanski efekt (minimalne plače, ali pa celo vračanje državi), pa pride tud tle neki miljončkov, mal začet bl naše poreklo na izdelkih proizvajat in promovirat pa mislim da je dnarja kr hitr dost. Pa še Grkom rečemo nej nam mal pomagajo k mamo krizo pa je to to... Mal za hec mal za res ampak mislim da to res ne pele nikamor. Kdo bo miniral temelje.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Torej sem pogledal. Za do ,24miligrama na liter izdihanega zraka še ni kazni, ČE ne kažeš stanja motenj v vedenju Sicer sem pa zdajle bral prav uradni list... osnovnošolec napiše boljši zakon, niti stavka ne znajo oblikovat...sramota za poslance in celotno pravno službo DZ-ja. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 Te kazni nimajo ne repa ne glave. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 kazni so res mal cudne nekje (sploh kolesarji ) ki imajo zelo slabe poti =)... saj financno je pa res če bi blo pomojme bi jih še zveču! Sploh glede alkohola... tam bi take kazni nabov! da nobedn vec neb su za volan pod dozo hehe.. men so dejansko tele kazni zelo vsec .. ce more drzave pobrat denar nej pac tle edino pravilno =) Ker v sloveniji ni nobenga reda na cest! vsi sam norijo in nc drugega! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 KOKL...pejt mal v Indijo pa boš vidu kaj se pravi met kaos na cesti. Slovenija je čist v redu. Kar se pa kazni tiče....za pijance mi je vseen, ker ne vozm kadar pijem....za hitrost se bom mogu pa mal nazaj držat, ker se dostkrat zgodi, da grem 10-20 km/h prehitr. 1 Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 23, 2011 Share Napisano June 23, 2011 To si dal nerealno primerjavo, to je tko kukr bi jst reku dej kaj se slovenci pizdijo glede plac... v afriki je kaos k delajoza 14 dolarjev na mesec =). Pac v vsaki drzavi je posvoje kaos , nekje vec nekje manj.. Vse kar sm hotu povedat je to da dobr vemo da imamo veliko nesrec v sloveniji in veliko smrtnih zrtev! in zalostno je to da lahko ljudi spravs da zacnejo razmisljat samo ko jim nabijes take kazni da se zazvet nebojo mel.. Zarad mene nej bojo kazni kasne kol.. vedno peljem tok kukr je dovoljeno ker omejitve niso najbrs za brez zveze... pijem pa itak ne.. Vse pac k pravm je da slovenci niso potrpežljivi vozniki, za volan grejo pod dozo vsak 3,ces rumene itak vsi vozjo, prehitevajo ces polhno..pac ni da ni in glede takih stvari treba neki ukrent! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts