Rok Lainšček 4 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Pojdi raje loto špilat^^ več keša dobiš. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Pm ko sm js trapast. Že drugič zapored sem imel zmagovalni listek napisan in sem si premislil in tako nič dobil na stavah. Ko pa grem stavit me pa kakšen Salzburg za*ebe za slabih 100€, kot npr. prejšn vikend. Jao, te napačne odločitve. ... god help me In sr*nje se z današnjim dnem nadaljuje. Kar nemorem verjeti. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Povezava!!! Jokam od smeha! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Kake pol urce Duke Nukema za mano... premikanje je bolj tako, grafika je ok (avtomatsko mi vrže vse na max), humor je pa tak kot se za Duke Nukema tudi spodobi. Za dolgčas preganjat bo Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Ja baje... dukem nokem? hahaha Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano June 11, 2011 Share Napisano June 11, 2011 Steve McQueen vs Lewis Hamilton v prirejenem filmčku Le Mans. Tisti, ki ste gledali ta film, boste razumeli Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Tkole se pa italjanski simracerji spravjo na "gokarte". Zupan, boš mal prevedu kaj un komentator nabija? Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Dvajset najboljših sim voznikov so spravili vozit Formulo Renault 2000. Uni pa ni komentator ampak je itajanski "Maxl". Ceuga pa ne mislim prevajat :wink: Sicer pa slika pove več kot 100 besed Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano June 17, 2011 Share Napisano June 17, 2011 Ja,včasih so mel mal večji"herc"ne pa tko kot danes,ko mal dež pade pa je vse narobe(govorim za F1) in kapo dol tem kamikazem Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano June 17, 2011 Share Napisano June 17, 2011 Recite kar hočete, ampak meni je strašno to gledati. Na vsaki dirki vedno nekdo umre. Sicer pa nevem če so bili v Kanadi jokice, saj so dirkalniki zelo nizko nastavljeni, voda pa je na posameznih mestih višja kot je višina dirkalnikov. Prvo je varnost, potem pa dirkanje, pa miljoni gor ali dol. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 17, 2011 Share Napisano June 17, 2011 Pa naj jih zvišajo....če ma miljon gumbkov za upravljanje dirkalnika "on the fly", potem ma verjetn tud kakšen šraufek, da ga mal zdvigne ane. Ta druga opcija je pa, da jim v takem vremenu tomosove motorčke zadej našraufajo pa naj gredo glisirat Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 17, 2011 Share Napisano June 17, 2011 Dejstvo je da so zdaj pusiji proti oldschool. Saj so tisti komisarji krivi pa direktroji dirk, da jih tko ujčkajo tele otročke, na katerih služijo... Nevem kdaj je bil nazadnje regularen štart, če je bil dež... To da štartajo v najmanjšem dezju za SCjem je za zjokat Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 17, 2011 Share Napisano June 17, 2011 Jaz res ne vem kako so mel jajca dirkat v tistem... pa še brez strehe in nepripeti... hahaha... Pass Danes v F1 je problem da a) imajo premalo profila na gumah (5mm wet (pri 300kmh odrine 60L vode na kolo na sekundo!) in 3mm inter) zato full wet požre komaj 5mm visoko "lužo". Čim je večja pride takoj do akvaplaninga. In b) problem je wake, ki nastaja ko se vsa ta voda dviguje za spredaj vozečim bolidom, tako zadnji praktično sploh ne vidi kje vozi. Jaz tudi vem, da ne bi mel jajca 300 peljat v šikano če razen perifernega vida ne vidiš čisto nič. Se pa strinjam da danes že pretiravajo... štart za SC-jem je bil krneki. Citiraj Link to post
Recommended Posts