Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Pm ko sm js trapast. Že drugič zapored sem imel zmagovalni listek napisan in sem si premislil in tako nič dobil na stavah. Ko pa grem stavit me pa kakšen Salzburg za*ebe za slabih 100€, kot npr. prejšn vikend. Jao, te napačne odločitve. :evil:[Jaoo][Joj][opa][wall][fbi]:x:S[iz] ... god help me :roll:

In sr*nje se z današnjim dnem nadaljuje. Kar nemorem verjeti.

• 2 weeks later...

Dvajset najboljših sim voznikov so spravili vozit Formulo Renault 2000. Uni pa ni komentator ampak je itajanski "Maxl". Ceuga pa ne mislim prevajat :wink:

Sicer pa slika pove več kot 100 besed [krniki]

Recite kar hočete, ampak meni je strašno to gledati. Na vsaki dirki vedno nekdo umre. Sicer pa nevem če so bili v Kanadi jokice, saj so dirkalniki zelo nizko nastavljeni, voda pa je na posameznih mestih višja kot je višina dirkalnikov. Prvo je varnost, potem pa dirkanje, pa miljoni gor ali dol.

Pa naj jih zvišajo....če ma miljon gumbkov za upravljanje dirkalnika "on the fly", potem ma verjetn tud kakšen šraufek, da ga mal zdvigne ane. Ta druga opcija je pa, da jim v takem vremenu tomosove motorčke zadej našraufajo pa naj gredo glisirat :D

Dejstvo je da so zdaj pusiji proti oldschool. Saj so tisti komisarji krivi pa direktroji dirk, da jih tko ujčkajo tele otročke, na katerih služijo... Nevem kdaj je bil nazadnje regularen štart, če je bil dež... To da štartajo v najmanjšem dezju za SCjem je za zjokat

Jaz res ne vem kako so mel jajca dirkat v tistem... pa še brez strehe in nepripeti... hahaha... Pass

Danes v F1 je problem da a) imajo premalo profila na gumah (5mm wet (pri 300kmh odrine 60L vode na kolo na sekundo!) in 3mm inter) zato full wet požre komaj 5mm visoko "lužo". Čim je večja pride takoj do akvaplaninga. In b) problem je wake, ki nastaja ko se vsa ta voda dviguje za spredaj vozečim bolidom, tako zadnji praktično sploh ne vidi kje vozi. Jaz tudi vem, da ne bi mel jajca 300 peljat v šikano če razen perifernega vida ne vidiš čisto nič.

Se pa strinjam da danes že pretiravajo... štart za SC-jem je bil krneki.