Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 21, 2011 Share Napisano May 21, 2011 Pri meni je težava, ker so očitno porti blokirani in jih nisem mogel usposobit (tudi če sem vnesel - več iger, več serverjev). Po moje je najlažja rešitev poceni router in "bypass" modema Citiraj Link to post
Denis Perdigal 2 Napisano May 21, 2011 Share Napisano May 21, 2011 evo rešitev, so mi z amisa napisali, da naj ustvarim povezavo z upr. imenom in geslom, zdaj se mi je avtomatsko vspostavila ko sem ze prizgal rač. In zdaj ko sem naredil ustvaril povezavo z upr. in geslom stvar deluje. Je rekel da ali opcija da nastavim porte, ali pa ta, in pri tej ni treba nastavlat nič Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 21, 2011 Share Napisano May 21, 2011 Tako nekako ja. S tem da so pri meni min. 3 pcji in kaki "obiski" pa si nisem mogel privoščit povezovanja z usernamom in pw. V modemu pa (vsaj meni) nastavljanje portov ni pomagalo. Je pa lepo, da vsaj nekomu dela Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 Nastavljanje portov bi definitivno moralo pomagat. Kolikor vem, ima Amis isti princip kot SiOL. Ko vzpostaviš povezavo iz računalnika z u/p, se vse povezave na ta IP routajo direktno na tvoj PC. Če imaš pa povezavo z modema (torej, da modem deluje kot router), potem pa pridejo dohodne povezave do modema, modem pa ne ve kam jih naprej poslat, če nimaš port forwardinga ustrezno nastavljenega. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 Tako ja.... bi moralo Nastavil sem že več routerjev in uspešno mel postavljen race 07, lfs, itd. server... na amisovem modemu mi to ni uspelo... sicer pa ni nek problem, ker se konec meseca selim (upam da nazaj na telemach). Pa btw... stari sinope (sivi)... tudi nisem nikoli mel sreče. Mogoče sem pa samo modem dumbass in router knows-a-little Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 Tastari Sinope je bil res neumen za nastavljat. Na novejših verzijah je dost bolj preprosto... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 Murn a kr kle teb rečem, da je trešlo v siolov modem po liniji in mi novga peprel. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano May 23, 2011 Share Napisano May 23, 2011 Ko je Krištof Kolumb prinesel koruzo v Evropo, je Chuck Norris na pomolu že prodajal kokice. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 24, 2011 Share Napisano May 24, 2011 Haha.. Hude hude Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 25, 2011 Share Napisano May 25, 2011 A pozna kdo kak programček za posnet Avdio file na disk, ko recimo poslušaš internetni radio? Podobna ala fraps mam v mislih.. Lp! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 25, 2011 Share Napisano May 25, 2011 Mi smo na faksu uporabljali Audacity. Mogoče obstaja kaj boljšega/enostavnejšega... meni se je tale prav prikupil in če moram kaj posnet/uredit, je na prvem mestu 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano May 28, 2011 Share Napisano May 28, 2011 Pm ko sm js trapast. Že drugič zapored sem imel zmagovalni listek napisan in sem si premislil in tako nič dobil na stavah. Ko pa grem stavit me pa kakšen Salzburg za*ebe za slabih 100€, kot npr. prejšn vikend. Jao, te napačne odločitve. ... god help me Citiraj Link to post
Recommended Posts