Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

evo rešitev, so mi z amisa napisali, da naj ustvarim povezavo z upr. imenom in geslom, zdaj se mi je avtomatsko vspostavila ko sem ze prizgal rač. In zdaj ko sem naredil ustvaril povezavo z upr. in geslom stvar deluje. Je rekel da ali opcija da nastavim porte, ali pa ta, in pri tej ni treba nastavlat nič

Tako nekako ja. S tem da so pri meni min. 3 pcji in kaki "obiski" pa si nisem mogel privoščit povezovanja z usernamom in pw. V modemu pa (vsaj meni) nastavljanje portov ni pomagalo. Je pa lepo, da vsaj nekomu dela :D

Nastavljanje portov bi definitivno moralo pomagat. Kolikor vem, ima Amis isti princip kot SiOL. Ko vzpostaviš povezavo iz računalnika z u/p, se vse povezave na ta IP routajo direktno na tvoj PC. Če imaš pa povezavo z modema (torej, da modem deluje kot router), potem pa pridejo dohodne povezave do modema, modem pa ne ve kam jih naprej poslat, če nimaš port forwardinga ustrezno nastavljenega.

Tako ja.... bi moralo [krniki]

Nastavil sem že več routerjev in uspešno mel postavljen race 07, lfs, itd. server... na amisovem modemu mi to ni uspelo... sicer pa ni nek problem, ker se konec meseca selim (upam da nazaj na telemach).

Pa btw... stari sinope (sivi)... tudi nisem nikoli mel sreče. Mogoče sem pa samo modem dumbass in router knows-a-little :D

Pm ko sm js trapast. Že drugič zapored sem imel zmagovalni listek napisan in sem si premislil in tako nič dobil na stavah. Ko pa grem stavit me pa kakšen Salzburg za*ebe za slabih 100€, kot npr. prejšn vikend. Jao, te napačne odločitve. :evil:[Jaoo][Joj][opa][wall][fbi]:x:S[iz] ... god help me :roll: