Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Čestitke še z moje strani [ok]

Pa še ena, ki baje velja... če ti prvih 30k uspe brez crasha maš veliko možnosti, da bo tako še naprej - pri meni zaenkrat velja (grem proti 300k) :)

Začetek je itak najtežji, jaz sem tudi mislil, da imam krila (pa je bila samo Yugo Florida) :D

Nisem našel teme kam bi napisal vprašanje glede postavitve serverja... Je meu keri že probleme z Amis modemom, da ko je postaivl server ga drugi ni videl ? isto je za vse igre... ali treba kak port odpret ali kaj bi bila težava? Če ma keri idejo oz ve kako to odpraviti z besedo na dan :)

Novi Amis modem fuj za server - vsaj pri meni. Ko sem mel težave z linijo, sem jim še s tem malo težil. Odgovori so bili politično korektni, serverji še vedno ne delajo, s tem da sem svojega videl na seznamu, samo povezat se ne more noben (ping 5000). Odpiranje portov tudi ni pomagalo.

Res pa je, da ga uporabljam kot router in to baje včasih je problem. Možnosti za nastavljanje je polno... ne vem kako si daleč glede tega:

ip: 192.168.1.254

username: user

password: ga ni

Saj sem prišel not v modem, tudi jaz ga kot router uporablam. Sam pri siolu nisem meu problemov s serverjem edinu tukaj zdaj zajebava. Drugi serverja sploh ne vidi, enaka varianta je kot če bi pustil pozarni zid prizgan. Sem jim sicer mail že pisal, ampak sem mislil če keri tukaj ve da bi rešil zadevo.