zamex23 1 242 Napisano January 7, 2011 Share Napisano January 7, 2011 Js vestno skrbim da virtualnih dirkačev ne bo zmankal. :wink: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2011 Share Napisano January 7, 2011 Adri, boš mogu tamalmu kmal volan kupt. Kr nej se začne hitro privajat Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano January 7, 2011 Share Napisano January 7, 2011 Sej že ima nek low budget edition volan. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Glejte pa še poslušte zraven. Ne vem, a je to normalno? A je bil kej poškodvan, da na vsakem bremzanju tako jambra? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 P.S.: Mater ena taka sekvenca od frexa bi pasala pri vožnji Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Pa kaj se je ta boril za življenje al kaj? Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Al je pa malo iz forme pa mu ne da dihat.... Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Fantje se vidi,da samo virtual dirke poznate,kjer se udobno vozite in brez vsakega strahu in ko je kej narobe ESC pritisnete,v real je vse kaj drugega,da ne rečem da se je tudi za svojo rit treba bati,res da pretiravanje strahu ne prinese vidnega rezultata,vendar verjemte ,da je strah vedno prisoten drugače si hitro v vaservagi in o kondiciji da ne govorimo. Je pa res nazorno predstavljen ta krog in se bistveno ne razlikuje od naših voženj če gledamo replay je pa hec,če bi vas-nas nekdo spremljal med našo virtualno vožnjo kaj vse bi imel za povedat,verjemte da veliko in kolk bi blo smeha. Men moja ženka pove,da kadar vozim na slušalke,kako piham in stokam med vožnjo pa se tega sploh ne zavedam,kaj bi bilo šele v real,tko da je tale na posnetku še nedolžen. Pa brez zamere,to je samo moje videnje dane situacije :wink: Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 MirO, ja maš svoje trenutke, predvsem kletvice so posrečene :lol: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Se strinjam s starešino (mirkom) . Ze zase vem, da kadar sem res notr v krogu, opletam z jezikom k pr norcih, pa mislim da med bremzanjem nikol NE diham. Spomnim se ko smo sli zadnjič gokard v Logatec, tisti ovink pod mostom sem vsak krog le zadrzeval sapo, brez vsakega dihanja.. Če bi me fuknu v tak WTCC avto bi blo pa še hujš pomoje. Vsi mamo neke svoje fore med voznjo. Spomnim se ene dirke, ko sva bila z Vedranom na skype, sem mislu da ga je prišel nekdo zadavit med dirko, ker je dihal kot bi se za zivljenje boril. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Po moje bi v WTCC pozabo dihat! Če te že v ovinku duši! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Ok, dobr sej razumem, da je stres med vožnjo pravega dirkalnika veliko večji kot tole, kar se mi s temi volani igračkamo - samo vseeno. Pregledal že dost tehle onboard posnetkov, velik tudi iz WRC, kjer mam občutek, da te je še bolj strah za svojo rit pa še nobenga nisem slišal tako jamrat. Zato sem vprašal, če je bil kaj poškodovan, ker je najbolj jambral takrat, ko je močno bremzal in sem pač pomislu, da ma kaka rebra polomljena in ga stisne, ko pobremza... Vem pa da tut sam, delam včas take spake, da bohpomagej Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 pomoje se na ta način sprošča Sicer spet niso tako pomoje nenormalne sile,pospešek itd, ok zastopim japančke,ki se notri derejo in kolnejo in ne vem kaj, pač pomoje Tom tako vozi, tako mu paše,tako je hitr, sigurno zaradi tega, da je posledično tako dobr, če bi bil tiho bi sigurno 2s slabi peljal, pač tako se je navadil.Vem sam pri sebi , da sem jamral ,ko sem vozil pitbika na polno krško itd, pa nism nek hitr voznik, pač na motorju nism nikoli vedel kaj bo,al bom odletel ali ne, kaj bo ratalo, sicer vseeno brzine niso tako visoke do 110kmh,pa vseen če padeš pri 80kmh, da ti odnese zadno gumo,in te motor vrže, se le tega zelo bojiš, seveda če imaš kaj v glavi,enim je pač vseeno, kar bo pa bo...pomoje tukaj res lahk velik Miro pove pri njemu je bila brzina in g sila ogromna. še en posnetk, enako stoka..rebra ma cela. Zadnjih 5 sekund videa, je pa best of 1 Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Je pa res nazorno predstavljen ta krog in se bistveno ne razlikuje od naših voženj če gledamo replay je pa hec,če bi vas-nas nekdo spremljal med našo virtualno vožnjo kaj vse bi imel za povedat,verjemte da veliko in kolk bi blo smeha. Men moja ženka pove,da kadar vozim na slušalke,kako piham in stokam med vožnjo pa se tega sploh ne zavedam,kaj bi bilo šele v real,tko da je tale na posnetku še nedolžen Se strinjam s starešino (mirkom) . Ze zase vem, da kadar sem res notr v krogu, opletam z jezikom k pr norcih, pa mislim da med bremzanjem nikol NE diham. Spomnim se ko smo sli zadnjič gokard v Logatec, tisti ovink pod mostom sem vsak krog le zadrzeval sapo, brez vsakega dihanja.. Če bi me fuknu v tak WTCC avto bi blo pa še hujš pomoje. Vsi mamo neke svoje fore med voznjo. Spomnim se ene dirke, ko sva bila z Vedranom na skype, sem mislu da ga je prišel nekdo zadavit med dirko, ker je dihal kot bi se za zivljenje boril. Pikola sem se nasmejal ker jaz tudi tulim pa jamram da moja včasih prileti iz spodnjega štuka gor ker misli da tamala padla s pojstle ali kaj podobnega. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 13, 2011 Share Napisano January 13, 2011 Tole na konc je pa res NAJ NAJ. Saj če pogledate pri tenisu se ta eni-ene derejo ko srake zraven udarca,da se skor poserjejo zraven,pa kaj čmo vsakemu svoje :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts