Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Ja vsakemu svoje hahahaa .

Je pa tip ki to organizira moj prijatelj in zelo dober človek , ki v svoje delo vloži ogromno truda . 

Odgovor na zbadljivke in žaljivke je pa ogromen pozitiven obisk tega že tradicionalnega dogodka v Mariboru.

Da ne omenjam vse worthersee scene ki za cel mesec ohromi celotno jezero .

Pa še kaj ste zamudli lani : :mangel:

Tudi jaz nisem glih pristaš predelav v tako smer (show) ampak vseeno imam rešpekt do tistih ki se trudijo in vlagajo dnar, trud in čas v svoj jekleni konjiček. @Arne Dopudja sam tak me zanima, a tebi pol paše še sploh kaj ko pa lada pa volvo ? :D 

Me pa kdaj malo paro dvigne, ko vidim hudo predelan avto in to v smer dirkalnika, ki je ne samo primeren za na pisto ampak je še kje prava raketa, a lastnik je "parking lot warrior"

9 hours ago, Grebenc Gašper said:

Tudi jaz nisem glih pristaš predelav v tako smer (show) ampak vseeno imam rešpekt do tistih ki se trudijo in vlagajo dnar, trud in čas v svoj jekleni konjiček. @Arne Dopudja sam tak me zanima, a tebi pol paše še sploh kaj ko pa lada pa volvo ? :D

Da, Zastava.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
On 8/20/2017 at 9:25 AM, silicijeva dolina said:

Ko je oče ponosen na svojega sina...

ja, Rubens je res človk. Ni čudno, da mu ni ratalo v F1, med hijenami in šakali :|

btw, a mogoče kdo ve, na kateri platformi mali Eduardo trenira Brazilian Stock Car V8 in Formulo Vee? :D

Heh..., lahko pa da je v F1 prišel ravno zaradi teh hijen in šakalov, sicer F1 nikoli ne bi videl. V ozadju so itak igre. 

Vem, da včasih oba IR furata, sem bil že z Rubesom na gridu. To drugo pa AMS verjetno vrtita.