Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

Pred 22 urami , dottor je napisal:

Pač sem navajen uporabe polnih spletnih strani in ne pomanjšanih ta mobilne naprave. Predvsem mi manjka "oddelek" Prispevki, kjer prikazuje zadnje odgovore in v kateri temi, tako da za na hitro ne rabiš niti odpirat celotne teme pogovora ampak lahko tam na hitro preletiš odgovore...

To je tudi na mobilni verziji vidno. Ampak je čisto na dnu strani...

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Pred 3 urami , AliBuggy je napisal:

Lepo. kdaj mi to prineses..za ene tri petke pa bo ;)

AliBuggy  imam jaz eno darilce zate iz Finske.Namreč sem prišel nazaj v Slovenijo jupi....:D

Uredil - Ramok

AliBuggy  imam jaz eno darilce zate iz Finske.Namreč sem prišel nazaj v Slovenijo jupi....

Opa vsecno :) No lepo da si nazaj...ti se sam javi da se zmenimo. Tvoj F1 je ze malo nestrpen, ker te tolk casa ni vidu ;)

Čudovito...edino tist Mclarnov Race mode me je malo zmotil,ker ni baš street legal ampak nema veze,vsak po svoje epic.Bi bil pa že res čas ,da se nehajo pogovarjat o sveti trojici hyper avtomobilov in postavijo zravn še ta hip verjetno najhudejši točak vopšte, Koenigsegg One:1