Skoči na vsebino

Ostalo & Traparije

KRUH

Recommended Posts

• Odgovori 2,9k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za

Posted Images

Murn no, ne jemljem si srcu, sm ne mi no, ne more mi en rečt da je DF ki je cenovno od 99 do celo 159e kos, enako enako dobr kot t 150 kateri je od 170e do 240e, s tem da je T 1150 jemenski volan, bolj natančen, več tipk, dosti boljši FFB, od DF-ja itd, itak da vsaka reč ni toliko vredna kot so prodajne cene, sem že 10x omenil, da tiste reči katere se res ne prodajajo kosovno, imajo vse reči navite cene, pač če se proda manj reči, znao bit cene držaje...

aja za tiste ki ne kapirajo pravo slovničnodoleščino, pač sami veste da je dolenščina najbolj slovnični jezik, vam jazžal nism kriv da ste bosaaancii....pa ne mi zamert, sam sm rojen kot srb, tko da je meni vseen al si pinki, al imaš oči rumene in zategnjene, ampka ni druge, bosanci ste...

evo en meil 1minuto nazaj:

www.playgame.biz <trgovinaplaygame@gmail.com>

13:02 (pred 23 minute)
cleardot.gif

cleardot.gif
cleardot.gif
Za Radan
cleardot.gif

x1 igre žal ne odkupuje menjam le še rpdoajam nove, lp Damjan

Za meni
cleardot.gif

Nism zastopo dober

najbolj d amu napiđšem, pa šta je majku, znaš ti da ja samo igare prodajam ne mijenjam itd tako da sada ja molim da me razumješ, ajde bok...JA nism mu tega napisal...

Ti si itak taveč bosanc :D  ne mi znort, ja mi govorijo, VEŠ kje je keč, da že 10let sm pišem in pišem, 100, 200+ meilov, en kup objav, en kup telefonov, in jaz mojih postov, katere napišem, jih ne preberem več, niti 0,1% jih ne berem več, ali urejam, ali popravljam, žal le glede časa, ampka to tudi mene moti in me malo ubija, ne vem drugih težav nimam, se pa res hitr zatipkam, pozabim na črke, res mi je Tito všečen, ampka pač tko je, ala bosanci in tarpavi slovenceljni me ne zastopjo, včasih se tudi sam ne, povdarjam res nimam časa, zato delam sranje...

^^ jep! [owje]

U ime svih nas iz pedeset i neke
za zakletvu Titu ja spev o sam stih.
Ne spominjem prošlost ni bitke daleke,
jer rođen sam tek posle njih.

Al život pred nama još bitaka skriva
i preti nam, preti, k o duboki vir.
Ja znam da nas čeka još sto ofanziva,
jer moramo čuvati mir.

Računajte na nas.

Bom kar tu vprašal:

Ker sem bolj malo doma spremljam forum preko telefona in je zadeva hudo nerodna. Kako nastavim, da mi forum prikazuje kot spletno stran in ne mobilno verzijo? V chromu imam odkljukano, da mi vse spletne strani odpira v polni (namizni) verziji. Samo na tem forumu to ne deluje :( 

Stran je responsive in se prilagaja glede na velikost ekrana. Dejansko je to polna stran, samo prilagojena na tvojo velikost zaslona. Če boš svoj browser na računalniku zmanjšal na določeno velikost, ti bo prikazovalo isto kot na telefonu.

V kakšnem smislu ti je pa nerodna? Meni se zdi veliko bolj uporabna, kot je bila prej.